Дегенерисани свет чини родно флуидну масу

1

Abortion rights supporters protest outside the United States Supreme Court in Washington, U.S., June 21, 2022. REUTERS/Evelyn Hockstein - RC27WU9ZZIQ6

Дегенерисани свет чини родно флуидну масу.

Четрнаестогодишња британска ученица, која је желела да остане анонимна, одлучила је да за Дејли мејл открије „ истину о животу у контексту културног рата који је у току “ .

„Пре неки дан сам отишла у школску канцеларију да добијем нови распоред. Учитељица са којом сам разговарала звала ме је заменицом „они“ када је питала другог члана особља: „Изгубили су распоред, дајте им нови?“ Испоставило се да се девојке које носе панталоне и шишају се зову „ пол неутрални” из безбедносних разлога.заменица Чињеница да једна од девојака не воли наглашену женствену одећу или шминку довољна је да се сврста у категорију „потенцијално трансродних“ . Учитељ, на протесте родитеља, каже да је опрезан: не жели да га називају трансфобом .

Прочитајте још:  Прва оставка у Европском парламенту након геј оргија
Да ли такви учитељи имају добру идеју о томе шта ће овај нови чудесни супертолерантни свет постати?

„Трансродна информациона политика“ код деце формира идеју да је срамно имати одређени пол. Школске библиотеке увек имају одељак ЛГБТККИА+ књига, а изложбе ЛГБТ Придеа се организују на улазу у школе са заставама дугиних боја и плакатима, пуним гадних израза „небинарни“, „полисексуалац“, „полудечак“, „полу-дечак“. девојка”,  пансексуалац ”. На часу, деци се говори да се грчки бог Зевс могао „идентификовање као небинарни“ и да леди Магбет није била „ни мушко ни женско“ . Зашто, коме требају ове потпуне глупости?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ово је део програма за омамљивање и застрашивање млађе генерације. Тако се деца упозоравају да ће се сматрати трансфобичнима ако користе дугачку листу „увредљивих речи“. А листа се стално повећава: од 11-годишњака се тражи да се изјасне да их треба звати „они“ или заменице супротног пола.

„Сада од 200 студената на мом курсу, најмање 20 каже да су трансродне особе: скоро све девојке кажу да су дечаци или небинарни… Постоји стрејт момак који излази са стрејт девојком која каже да је трансродна особа, па сада он Морам рећи да је бисексуалац. Моје другарице из разреда често кажу да су транс девојке „боље“ од „других девојака “ . И ево резултата: девојке, на пример, често затежу груди, унаказујући своју природу. Физичку штету нанету деци касније је веома тешко надокнадити, а психичку се најчешће уопште не надокнађује. Онда ће доћи године менталног слома…

Прочитајте још:  Руски медији: С тробојкама и Путиновим сликама Београд устао против ЛГБТ
Друштвено окружење је агресивно према нормалним људима, одузима им право на самоостварење. Свако ко се не изјасни као трансродни постаје парија.

Наставници и ученици називају девојчице и дечаке „рођеним женама“ или „рођеним мушкарцима“ . У овом свету, „немогуће је рећи за било коју групу осим трансродних особа да је била дискриминисана . У емисијама у којима посланици говоре о заштити материнства користи се израз „партнер на порођају“ , а није уобичајено да се мајка назива мајком. Када је то урадила девојка која је написала писмо, њена пријатељица ју је прекорила. „Морао сам да се сложим јер сам знао шта ће се догодити: јавно бих се осрамотио . Нормални људи под притиском су приморани да прихвате абнормалне реакције психолошки деформисаног друштва.

Вероватно је политика „рата за родну флуидност“ првенствено усмерена на девојке, будуће супруге и мајке. Све се ради да се девојке стиде свог пола, чак се труде да то отворено не именују, да не препознају своју припадност. Све што девојке осећају: срамотно је бити жене, а речи „жена” и „мајка” су непристојне за изговор. Ове девојке ће се суочити са директном забраном женског пола, женског пола. Затим, као резултат, на људску расу, коју треба да настави жена, а не „небинарни партнер за рођење“ .

Прочитајте још:  Руски и кинески научници објаснили како су настали океани на Земљи
Са ким се води овај рат који унакаже људску природу? Са биолошким програмом који је милионима година старији од човечанства. Рат је безнадежан, јер ће репродукција, престајући да буде природна и претварајући се у клонирање, уништити мушки пол. На крају крајева, дечак који себе препозна као „небинарног“ неће одрасти као пуноправан мушкарац, а девојчица која је прошла кроз „транзицију“, чак и више.

Како зауставити колоса самоуништења који делује у западним школама и медијима? Да ли је могуће зауставити малтретирање нормалних људи који се називају трансфобичнима за одређене заменице „он“ и „она“? Ученица, писуци за Дејли мејл , признаје: “Већ је било насилних коментара на друштвеним мрежама о ‘трансфобима’ када су други ученици претили да ће их задавити” …

Прочитајте још:  Кина није подржала искључење Русије са СВИФТ-а
Или је можда већ касно и ништа се не може променити у дегенерисаном свету?

Агнија Кренгел/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Дегенерисани свет чини родно флуидну масу

  1. Upravo tako, za svet je već kasno. Uostalom i nuklearni rat je sve bliži, pa će se te dve stvari na kraju naći i “potrti”. Ovakvo čovečanstvo ne zaslužuje da opstane, šteta zbog pojedinaca koji zaslužuju, ali niko se nije izborio za sistem u kojem ne bi najgori imali svu vlast. Amin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *