Радници Јумка имају радну суботу због сутрашњег доласка и дочека Александра Вучића у Спортском центру у Врању

0

(Фото: Танјуг)

Радници Јумка имају радну суботу због сутрашњег доласка и дочека Александра Вучића у Спортском центру у Врању.

Због сутрашњег доласка председника Србије Александра Вучића, запослени у компанији Јумко имаће радну суботу, али ће у фабрици провести свега три сата. Како сазнаје врањски портал Слободна реч, они ће радити од 6 до 9 сати, а потом ће сви заједно кренути ка Спортском центру.

Окупиће се нешто после 9 часова испред Управне зграде Јумка, а потом ће организовано дочекати председника испред Спортске хале, чије је обраћање најављено за 11 часова, додаје Слободна реч.

Прочитајте још:  Суштина подвале Запада: Где ће се налазити ЗСО?
Како кажу радници са којима су разговарали, они нису раније обавештени о било каквим списковима, а све до данас нису од надређених добијали упутства и информације о организованом дочеку.

Подсећамо, Вучић започиње формирање Народног покрета за државу, а прва станица је Врање, где ће сутра бити одржан велики митинг. У току су последње припреме за тај скуп, а у дворани где ће бити одржан постављен је и велики транспарент са слоганом новог покрета: „Србија сања и снове остварује“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

НСПМ/Слободна реч

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *