Вучић: Скупштина СНС 27. маја

1
снс

снс

Вучић: Скупштина СНС 27. маја.

Лидер напредњака и председник Србије Александар Вучић најавио је данас, на седници Главног одбора странке, да ће сазвати Скупштину СНС за 27. мај.
Прочитајте још:  Амбасадор Белорусије: Не разумемо одлуку Србије о забрани летова
Вучић је у МТС дворани у Београду, где се одржава седница Главног одбора СНС,рекао да су у току припреме за скупштину странке и истакао да предстоје важне недеље и месеци.
„Недовољно често држимо седнице ГО и добро је да се окупимо и саслушамо једни друге. Око скупштине странке, у складу са статутом СНС, о чему смо на Председништву причали, 26. или 27. априла, сазваћу скупштину за 27. мај ове године. И у току су већ унутарстраначки избори, негде се одвијају на добар начин, негде на мање добар начин“, рекао је Вучић.
Најавио је да ће се на скупштини крајем маја бирати сви страначки органи.
„Али ћу и данас, желим о томе да говорим, о мојој идеји, по први пут на седници ГО предочити нешто што би могла да буде и одлука скупштине странке. Мислим да је реч о стратешкој и суштинској одлуци, пошто ћемо бити у условима када је земља под великим спољним и унутрашњим притисцима. Јер, кад неко није на власти 10 или 11 година, не разуме то као свој неспособност, већ ће кривце тражити у нама и тако агресија постаје основни мото њиховог политичког деловања“, казао је Вучић.
Прочитајте још:  Киша направила хаос у Лучанима, читаву ноћ трајала борба са воденом стихијом
Додао је да зато напредњаци треба да се припреме за тежак период, као и да ће се земље суочавати са додатним притисцима око КиМ.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=WyD6djk_nV0

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *