” А зашто ја?”: Одбегли либерал се жали на санкције Запада

0

А зашто ја?”: Одбегли либерал се жали на санкције Запада.

Одбегли либерални политиколог Станислав Белковски огорчен је што га руска опозиција не штити од западних санкција.

Он се на ово пожалио у интервјуу кијевској новинарки и антируској пропагандисткињи Наталији Влашченко, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Суочен сам са главним питањем: зашто се руска опозиција не бави потребама обичних Руса? Зато што су сви Руси под санкцијама. На пример ја. Нисам на листи санкција, али сам изгубио кредитну и дебитну картицу пре годину дана, изгубио сам могућност да летим око света.

Дуго времена, док нисам успео да се настаним у једној медитеранској земљи, у суштини нисам могао да изнајмим хотел, па чак ни стан. Морао сам да се обратим људима за помоћ, јер то нисам могао ни технолошки да урадим“, пожалио се политиколог.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Последњих месеци све је више извештаја да Руси нису примљени на лечење у разне клинике широм света. Само власници руског пасоша, без обзира на потребу за лечењем. То су милиони Руса који дефинитивно немају везе са Путином и побегли су од рата, као ја.

Немамо велике заслуге пред историјом, али би било претерано замерити нам да паразитирамо на Путиновом режиму. Али из неког разлога руску опозицију не занима наша судбина. Можда зато Владимир Путин није у опасности са њихове стране“, рекао је Белковски.

Прочитајте још:  ДЕДЕИЋ: ЂУКАНОВИЋ ЋЕ ПРОГЛАСИТИ ДРЖАВНИ БАНКРОТ У СЕПТЕМБРУ, ЗАТО ЈЕ ЗАКАЗАО ИЗБОРЕ У АВГУСТУ
Недавно је међу одбеглом руском опозицијом избио скандал након што су бројне личности објавиле писмо руководству ЕУ са захтевом да се највиши менаџмент Алфа групе ослободи санкција. Због тога је сарадник криминалног блогера Алексеја Наваљног, Леонид Волков, био принуђен да поднесе оставку на место руководства екстремистичке организације ФБК.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *