Отказана парада содомита у Бањалуци! Ексклузивно: слике лијепљења плаката против окупљања содомита у Бањалуци

0

На данашњи дан је требало да се одржи прво окупљање содомита у Бањој Луци. Стране агентуре Новог свјетског поретка су, сходно својој природи, приступиле испипавању пулса народа у Српској, тачније њеном главном граду.

Према плану, како смо сазнали, требала је да се одржи пројекција филма у једној бањалучкој галерији, а потом да поворка оде до просторија УГ “Гето” у кругу фабрике “Инцел”, гдје би се одржала журка, као својеврсна прослава побједе (оргија?). Све ово је уредно било најављено, али ипак се није о томе звонило у медијима, тј. настојало се да се догађај на неки начин и кришом одржи.

 

Ипак, како се термин “испипавања пулса” приближавао, народ у српској Бањалуци је све више и више бивао обавјештен о томе. Услиједио је позив српског сабрања “Баштионик” (удружења грађана), које је заједно са још 12 родољубивих организација упутило допис пресједнику Српске — Милораду Додику, и градоначелнику Бањалуке — Драшку Станивуковићу, у којем су, у суштини, тражили да се заштити град и традиционалне породичне вриједности од понижавања које су припремиле стране агентуре.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Потом, јуче, једна од навијачких група “Вултуреса” (назив за навијаче ФК “Борац” из Бањалуке) је организовала протестну навијачку шетњу кроз центар Бањалуке. Убрзо су се кренуле по друштвеним мрежама окупљати групе које су имале за циљ да спријече окупљање содомита.

 

Кулминација је била ноћно лијепљење плаката по Бањалуци, чије ексклузивне фотографије можете да видите.

Због свега поменутог, оперативци МУПа Српске, анализирајући ситуацију на терену и у сајбер-простору, донијели су према нашим информацијама и изворима одлуку да забране окупљање содомита. Ујутро, прије званичног доношења одлуке, комунална служба и оперативци су да смире тензије грађана поскидали плакате које су грађани

Прочитајте још:  Салих Селимовић: У Босни преко 8000 муслимана било у четницима!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *