ШОК И НЕВЕРИЦА У ДПС-У! ЂУКАНОВИЋ ГУБИ У ПРВОМ ИЗБОРНОМ КРУГУ!

0
ђукановић

Мило Ђукановић (Фото: Принтскрин)

ШОК И НЕВЕРИЦА У ДПС-У! ЂУКАНОВИЋ ГУБИ У ПРВОМ ИЗБОРНОМ КРУГУ!

Како ексклузивно сазнајемо, ноћас после 22 часа у зграду Председништва Црне Горе вршено је систематско уништавање документације, које је трајало до раних јутарњих часова.

 

Наиме, наведена одлука о уништавању документације донета је неколико дана уочи првог круга председничких избора у Црној Гори, и није је могао донети нико други до Мило Ђукановић, одлазећи црногорски председник.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како наш избор сазнаје, Ђукановић се определио на овај корак из два разлога. Први је садржан у чињеници да све анализе и истраживања јавног мњења указују да Ђукановић сигурно губи у другом изборном кругу. Други разлог се односи на намеру да се избегне привлачење пажње између два изборна круга, с обзиром да ће на Ђукановића и његове сараднике бити огроман фокус јавности до 2. априла, када је заказано одржавање другог изборног круга.

 

Све ово подсећа на ноћ 30. августа 2020. корисне када је масовно уништавана документација у црногорским државним органима. Надамо се да ће се овог пута реаговати на ову деструкцију према Црној Гори и њеном становништву, и прекинути овај зачаран низ. Мада никада не треба заборавити ни ону стару изреку да “рукописи не горе”.

Прочитајте још:  Процурели детаљи тајног мигрантског пакта Британије и Албаније: ‘Тирана ће добити богатство за сваког илегалца‘
У току је ванредни састанак врха ДПС-а у подгоричкој вили Горица, на којем се драматично расправља шта предузети дан пред председничке изборе, с обзиром да најновија истраживања указују да се Мило Ђукановић неће пласирати у други изборни круг.

 

Наш добро обавештени извор наглашава да се на наведеном састанку разматрала и могућност да се Ђукановић у току предстојеће ноћи тајно евакуише из Црне Горе, преко Албаније у Швајцарску, с обзиром да већ поседује швајцарско држављанство.

 

Прочитајте још:  Андрија Мандић се правда: Више волим Црну Гору од Србије (видео)
Колико нам је познато, надлежни државни органи Црне Горе помно прате ситуацију по овом основу, како би спречили Ђукановићев бег из Црне Горе.

Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *