ВЕСЕЉЕ У ВИЛИ ГОРИЦА

0

Како би се отклонила било каква сумња да се ДПС стрмоглаво урушава пред први круг председничких избора у Црној Гори, одлазећи председник Мило Ђукановић напрасно је донео одлуку да у вили Горица организује журку.

 

Циљ те усиљене прославе је да се широј јавности пошаље порука да је све у реду и да Мило Ђукановић никада није био јачи. Како се најављује, главне звезде вечери биће Ранко Убовић зв. Бемакс и Зоран Ћоћо Бећировић зв. Актуелно.

 

Долазак на предизборну журку су потврдили и Чедомир Стојковић зв. Чеда подморница, председник политичке партије “Сви за Украјину”, његов заменик Никола Сандуловић, као и Ненад Чанак, почасни конзул Украјине у Србији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Биће то луда журка, која ће имати и хуманитарни карактер, с обзиром да ће се прикупљени новац у виду добровољних прилога усмерити Ивану Вуковићу, бившем градоначелнику Подгорице за куповину вештачких зуба, који су му у току дана поломили, за сада, НН извршиоци.

 

Васељенска

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *