ПОТВРЂЕНО НАШЕ ИЗВЕШТАВАЊЕ! УХАПШЕН УБОВИЋ, НЕКА СЕ ПРИПРЕМИ БЕЋИРОВИЋ

1

Црногорска полиција (Фото: Принтскрин Јутјуб)

Како незванично сазнајемо од извора из Управе полиције Црне Горе, у току је акција хапшења контроверзног црногорског бизнисмена Ранка Убовића зв. Бемакс.

 

Разлог за привођење Убовића, по свему судећи је последица објављеног аудио записа телефонског разговора Драгиње Вуксановић, председнице СДП-а, а који је освануо на свим регионалним порталима.

 

Како смо већ извештавали, Убовић је лице под чијом се контролом налазе илегални прислушни центри ДПС-а, због чега не би требало искључити ни могућност да ће се у току данашњег дана извршити претреси на више локација које користи Убовић и његова компанија, у циљу проналаска специјалне техничке опреме.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Након хапшења Ранка Убовића зв. Бемакс, црногорска полиција интензивно трага за Зораном Ћоћом Бећировићем зв. Актуелно.

 

Како незванично сазнајемо, за Бећировићем се трага због данашње куповине гласова у подгоричком насељу Коник, за потребе одлазећег председника Мила Ђукановића.

 

Све наведено указује да Црна Гора ипак постаје правна и демократска држава, без обзира на све деструкције и опструкције у том правцу, које пре свега долазе од Мила Ђукановића и његових структура из нечастивог ДПС-а.

 

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПОТВРЂЕНО НАШЕ ИЗВЕШТАВАЊЕ! УХАПШЕН УБОВИЋ, НЕКА СЕ ПРИПРЕМИ БЕЋИРОВИЋ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *