Ухапсићемо Путина ако крочи на тло Немачке

1
путин

Владимир Путин (Фото: EPA-EFE/ Gerard Julien/Pool/Maxppp out)

Председник Русије, Владимир Путин, биће ухапшен ако посети Немачку, изјавио је немачки министар правде Марк Бушман, преноси „Ди Цајт”.

„Очекујем да ће МКС брзо контактирати Интерпол, као и државе учеснице и затражити од њих да испоштују захтев. Тада ће Немачка бити у обавези да ухапси председника Путина када уђе на немачку територију и преда га МКС-у – рекао је министар правде.

Он је додао да ће испунити захтев МКС-а ако „ Путинова нога крочи на немачку територију“, јер је земља под јурисдикцијом суда.

Пре два дана претпретресно веће Међународног кривичног суда издало је налог за хапшење Путина и омбудсмана за права детета Маријом Лвовом-Беловом. Они су осумњичени за умешаност у „незаконит извоз деце из Украјине“.

Председник САД Џо Бајден назвао је ову одлуку оправданом, иако његова држава, као и друге земље – Кина, Индија, Израел, не признају надлежност МКС. Вашингтон је више пута оптуживао суд за корупцију и уводио санкције против његових запослених.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је нагласио портпарол Кремља Дмитриј Песков, само постављање питања Путиновог хапшења је неприхватљиво – Москва не признаје јурисдикцију МКС и сваку његову одлуку сматра ништавном са становишта закона, пренела је РИА.

Путин обилази улице Маријупоља (Видео исечак)

У међувремену Владимир Путин, после посете Криму посетио је и Маријупољ. Возећи аутомобил председник Русије је обишао неколико нових стамбених четврти, разговарао са грађанима, посетио обновљену зграду Филхармоније, аеродром и морску обалу у Маријупољу.

Политика

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ухапсићемо Путина ако крочи на тло Немачке

  1. Kao mlad čovek i sam sam se plenio i inspirisao demokratijom kaojom je zbilja WEST plenio mnoge mlade kako u Srbiji tako i u svetu!!! Ali danas ta demokratija više ne stanuje na tom istom WEST-u. Danas je ta “demokratija” u rukama globalista i trenutno je u stadijumu teške patologije. Danas je politika WEST-a sinonim za amoralni pritisak, za ucene i otvorenog antagonizma prema Slovenima , kao što je to bilo najavljeo onomad, od strane američkog stratega Z. Bžežinskog oličeno u rečenici: “Sa komunizmom smo rasčistili, na redu je pravoslavlje.” To nije nikakva teorija zavere, to je ono što se pred našim očima događa i čemu mi danas prisustvujemo. Dakle ta amoralna politika Zapada je sasvim očigledna i taj samozvani “civilizovani WEST” koji je u osovi samo 12 % čovečanstva, ogrnut šinjelom i nekadašnjom trdicijom demokrata, tu demokratsku tradiciju, zloupotrebio i sasvim je fokusirao u “sablju” kojom će mašući seći pre svega pravoslavne narode, tako što će nastojati da slovenske države dovode u sukob (Rusi i Ukrajinci) sa neskrivenim animozitetom prema najvećoj pravoslavnoj državi Rusiji. Javno manifestuju da se zalažu za usitnjavanje Rusija i njeno cepanje na sitnije delove, kako bi tako usitnjeni bili dostupni bogati resursi “čitavom svetu”. Svakome je jasno da taj svet ne bi bili recimo: Tanganjika, Peru, Mongolija, već bi to za sebe pripajale bogate kolonijalne sile Amerika, Britanija, Nemačka!!! Zato je WEST propagandna mašinerija usmerena na diskreditaciju Rusije i njenog rukovodstva, kvalifikujući ih i targetirajući ih kao glavne “krivce” za sva zla sveta, a istovremeno podržavajući servilnog pajaca Zelenskog kao borca za “demokratiju”, a u stvari najobicnijeg kolaboranta i “borca” za “demokratiju” i svega današnjeg “civilizovanog” !?! Ko danas ne vidi to , taj se zbilja može svrstati u redove lakovernih i naivnih, koji ne prihvataju mogućnost da se nekadašnja zbilja demokratija, oozbiljno razbolela, poprimila teške oblike patologiije i da ta nekadašnja realna demokratija, teško bolesna širi bolest po svetu, preteći da izazove pravu epidemiju!!! DEMOKRATIJA VIŠE NE STANUJE NA WESTU !!! Sunce se rađa na ISTOKU i danas zraci istinske demokratije dolaze sa istoka !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *