Мандић: Без гласова ДФ-а Милатовић не може победити Мила Ђукановића; Подржаћемо Милатовића у другом кругу!

0
мандић

Андрија Мандић

Предсједенички кандидат Демократског фронта Андрија Мандић захвалио се сваком гласачу ДФ-а, коалиције За будућност Црне Горе (ЗБЦГ) и поручио да су „добили много гласова“.

„Људи су подржали политику помиренња и која значи будућност Црне Горе. Побједа нашег колеге Милатовича у другом кругу нема без подршке ДФ-а“, казао је он.

„Дајем вечерас у име ДФ-а пуну подршку Милатовићу и позивам све грађане Црне Горе да га подрже. Наши гласачи, сви до посљедњег, да изађу до посљедњег и гласају за Милатовића, без обзира хоће ли он поштовати нашу подршку“, рекао је Мандић.

Поручио је да Црна Гора мора да крене новим путем, а да политика помирења може да буде на корист сваког грађанина.

„Желим да се захвалим мом српском народу у Црној Гори и свима народима који су прихватили политику помирења. Пред нама су парламентарни избори. ДФ и коалиција око њега наступиће на њима. Послије ових резултата, завршено је вријеме бруталне и одвратне кампање провитв мене и ДФ-а. Измишљали су разне лажи, и у овој кампањи. Тврдили смо да смо ми и ДПС двије стране исте медаље, амбасаде су радиле против нас, водећи медији. Пред нама су парламентарни избори“, рекао је Мандић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Лидер ДФ-а је поручио да се нада да ће грађани вредновати то што ће „ДФ Милатовићу омогућити да буде предсједник Црне Горе“.

„Не мислим да је он најбољи кандидат, али је кандидат иза кога треба да стане већинска Црна Гора. То је наша дужност и обавеза. Боримо се против Ђукановића 25 година. То што ће неко од млађе генерације да формално промијени власт у Црној Гори, тј. да буде предсједник, то ме ни најмање не нервира, јер је мој главни циљ био да Ђукановић буде уклоњен с тог мјеста, јер је он симобл пођела и свега лошег у Црној Гори“, рекао је Мандић.

Прочитајте још:  Један од твораца вакцине "Спутњик" против короне, нађен задављен у свом стану у Москви

Мандић је нагласио и да је политика помирења и пружене руке свима, и Црногорцима, и Бошњацима, и Албанцима, и Хрватима – „политика коју су заступали од почетка“.

„То што смо се у једном времену бранили и били оштри, то нико не треба да нам замјери“, рекао је он.

(Вијести)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *