Српски националисти послали телеграм подршке амбасади НР Кине поводом рушења споменика

1
кине

Срушени комунистички споменик (Фото: Википедија)

Након што је Србијом пројурила вест да су кинески извођачи радова срушили споменик палим комунистима током Другог светског рата, група српских националиста упутила је телеграм подршке амбасади НР Кине.

У телеграму како ексклузивно сазнајемо, Срби се захваљују Кини на индиректној подршци у чишћењу Србије од комунистичких обележја и уједно објашњавају да су код домаћих медија дочекани на лед, не само због подршке коју Кина даје Србији у СБУН а поводом Косова и Метохије, него између осталог и:

“Јер се изворни комунизам код српског народа прелио у титоизам, а данас у либерализам. Јер данашњи либерали који наричу над песницом са споменика, а која им је својевремено била и симбол отпора деведесетих, нису ништа друго него случајно крштени комунисти, односно титоисти. ”

Наводи се у телеграму, где још стоји:

“Зато вам се дубоко захваљујемо. Овај ваш чин, будући да сте и сами жртве истог режима за нас је више него симболичан. Молимо вас да један број наших комуниста-титоиста поведете у Кину ради културног преваспитавања. Најбоље у стилу Пол Пота да осете сеоски живот.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Српски националисти послали телеграм подршке амбасади НР Кине поводом рушења споменика

  1. Наши комунисти су пропали јер су били титоисти, обична банда корумпираних отимача које народ више није могао да гледа. Замислите да се са нашима десило оно што Кинези раде корупционашима, сви до једног функционери КПЈ би били стрељани.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *