И камен би заплакао – Ражалошћени „комита“ позива дијаспору: Не дозволите да нас Срби ишћерају са својих огњишта! (ВИДЕО)

3

И камен би заплакао – Ражалошћени „комита“ позива дијаспору: Не дозволите да нас Срби ишћерају са својих огњишта!

Прочитајте још:  ПИСМО РОЂАКУ: Јакове, помагај ако Бога знаш!
На друштвеној мрежи фејсбук појавио се видео снимак са садржајем у којем се јасно види уплакани “комита“, који својим сентиментом покушава да охрабри дијаспору пред други круг председничких избора који је заказан за 2. април.

“Не смијемо да дозволимо да нас ишћерају са својих огњишта. Мене су Срби ишћерали са мога огњишта; ишћерали су ми дјецу из Црне Горе. Молим вас,молим вас, молим вас, дођите! У питању је држава! Браћо Бошњаци, браћо муслимани, браћо Хрвати, браћо католици, браћо Срби, Црногорци, браћо Јевреји, браћо Роми, браћо Египћани, браћо ашкалије, сви ви који волите ову нашу државу, молим вас да дођете, да будемо горди и достојанствени! Мајка вас зове, мајка обучена у црвено!“, рекао је он, видно уплакан, ражалошћен и кроз јецаје.

ИН4С

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “И камен би заплакао – Ражалошћени „комита“ позива дијаспору: Не дозволите да нас Срби ишћерају са својих огњишта! (ВИДЕО)

  1. турчин. навикло то на “време ага и бегова”, када су потурчењаци имали велике привилегије, могли како хоће са Србима, и шта хоће. то време се обновило 1945., са окупацијом србофобних усташо-комуниста, и трајало ево до пре пар година, до пропасти титоистичке ДПС. зато цвили псето турско, и цмиздри, зна он добро шта је радио, и шта су његови радили, и плаши се правде и освете.

  2. Mene je vala postidio. Nijesam ja nikakav Crnogorac pored njega. Koja je to ljubav prema slobodnoj i nezavisnoj CG, a uzvikuje parole na nekom stranom jeziku. Ima li doktora odje da pomognemo nekako ovom čo’jeku?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *