Одржан трећи по реду студентски протест за Космет! (ВИДЕО)

0
протест

Трећи по реду протест студената за Космет одржан је синоћ испред Платоа Филозофског факултета у Београду. Више стотина студената београдских универзитета окупило се да и овог уторка покажу незадовољство политиком актуелне власти и председника Александра Вучића поводом преговора са албанским сепаратистима.

Студенти Жељко Чорлија (ФПН), Вук Мариновић (Пољопривредни факултет) и Стефан Ђорђевић (ПМФ), поручили су са бине да Србија не сме да се плаши ни Александра Вучића, ни Борелија а ни Куртија, да је у питању једна те иста група људи која спрема народ на “велику Албанију по сред Србије.”

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели СТОП ИЗДАЈИ – НЕ ДАМО КОСМЕТ (@studenti_za_kosmet)

Говорници су се симболично појавили са маскама у ликовима преговарача а извели су и један интересантан перформанс који можете погледати на интаграм профилу “studenti_za_kosmet”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели СТОП ИЗДАЈИ – НЕ ДАМО КОСМЕТ (@studenti_za_kosmet)

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Организатори протеста наводе да су предузели и конкретне мере и да очекују да се ови протест омасови, пре свега јер иза њих не стоје ни политичке странке ни појединци већ нова народна снага Србије:

” Предузели смо конкретне мере, због чега ћемо ове недеље имати још активности. Послали смо мејлом захтев свим посланичким групама да се покрене поступак смене председника државе због кршења Устава Републике Србије, а ускоро ћемо однети те захтеве и у папирној форми са потписима.”

Васељенска

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *