Јад и беда Монтенегрина: Засметао им срдачан дочек фудбалера Србије у Подгорици!

0

(фото:Принтскрин)

Јад и беда Монтенегрина: Засметао им срдачан дочек фудбалера Србије у Подгорици!

Фудбалска репрезентација Србије данас (20.45) у Подгорици игра против селекције Црне Горе. УЕФА је овај меч прогласила је утакмицом високог ризика, дуел је подигао много прашине на целом Балкану. Српска и црногорска јавност најављивали су да би већ по слетању непријатне сцене могле да дочекају српску експедеицију, међутим, ништа од предвиђања се није обистинило, већ сасвим супротно.

Прочитајте још:  Откривено српско оружје код украјинске војске
Бројни навијачи окупили су се на аеродрому у Подгорици, искористили су прилику да се фотографишу и узму аутограме од наших асова, светских фудбалских звезда које бриљирају и у својим клубовима, али и у репрезентативном дресу.

На „мети“ фанова највише су очекивано били Душан Тадић, Александар Митровић и Душан Влаховић, којима није било тешко да испоштују сваког навијача, па су са осмехом на лицу излазили свакоме у сусрет.

Управо то је засметало некима у Црној Гори, тако да је снимак на коме деца дочекују фудбалере Србије и траже од њих да се фотографишу постао тема беспотребне расправе на друштвеним мрежама, преноси Мондо.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Погледајте ову тугу. Наша деца од 11 година дочекују српску репрезентацију… Пакао, шта нам се дешава са друштвом!, гласио је један од твитова који је изазвао полемику у којој су заступљене две стране; једна која брани деци да навија за Србију, а друга која узалуд објашњава да су то „само деца“.

Српска24.ме/Новости

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *