Куртијева Рада Трајковић подржала „друга“ Мила

0

(фото:ИН4С)

Куртијева Рада Трајковић подржала „друга“ Мила.

Рада Трајковић, жена која подржава независност такозваног Косова, насиље од стране РОСУ према Србима, која не осуђује хапшења и отворено показује на чијој је страни, и овог пута одабрала је страну.

Рада Трајковић је пред други круг председничких избора подржала актуелног председника Црне Горе и председничког кандидата Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића.

„Мило Ђукановић је успео да од Црне Горе направи једну једину функционалну грађанску државу на Западном Балкану. То је огроман успех у регији познатој по етничким тензијама и претензијама. Независна и суверена Црна Гора је пример свима као фактор стабилности у регији, а увек је била и сигурна кућа за дисиденте и борце против регионалне аутократије“, казала је она.

Прочитајте још:  Ђукановић се састао са васељенским патријархом
Подсетимо, Рада Трајковић је раније, тачније у марту 2010. године, као тадашња директорка Дома здравља у Грачаници, показала недвосмислено на чијој је страни.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Док се тадашњи министар спољних послова Француске Бернар Кушнер грохотом смејао на питање новинара о тговини органима и „Жутој кући“, Рада је само стајала поред њега, ћутала као заливена и смешкала се.

Штавише, она је тада изјавила Танјугу да јој је „са професионалне, али и са политичке тачке гледишта разумљива реакција шефа француске дипломатије на новинарско питање о случају ‘Жута кућа’“.

Један од највећих злочина, за који је недвосмислено утврђено да их је чинила УЧК, тргујући органима убијеног Србља на Косову и Метохији, за Раду Трајковић очигледно не значи ништа.

Прочитајте још:  Мило дао ПОДРУГЉИВО ИМЕ моштима Светог Василија
Трајковић је саопштила да не смемо да дозволимо да се угрозе ове, по њеном мишљењу, „тешко стечене демократске тековине“.

Значи ли нама шта Радина прошлост и дела?

На крају, подсетимо се старе добре изреке С КИМ СИ –  ТАКАВ СИ. Нека нам и ова подршка отвори очи на предстојећем другом кругу избора…

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *