Хронике америчког трансродног рата

0

Хронике америчког трансродног рата.

Прочитајте још:  О феноменологији егзонима Шоплук
Први транс терориста у историји, Одри Хејл, упуцала је троје деветогодишње деце и троје одраслих у школи.

Данас смо сведоци трансродног рата у САД – ово је конфронтација између содом-мафије, њених малтузијанских господара (велики бизнис) и „борца за људска права“ са конзервативним снагама и праведним људима. Први захтевају да се неинтелигентној и превареној деци дозволи да се унаказују хормонима и сакаћењем, што доводи до стерилизације, депресије, зависности, а на крају и самоубиства. Ови други се противе нехуманим експериментима над малолетницима, покушавајући да заштите своје дете од непоправљивих грешака.

Прочитајте још:  Америка признала да је вршила експерименте на сиромашним грађанима Украјине
Рат је жесток и на свим фронтовима, укључујући содом и транс покрете, прешли су на отворени терор, масовне претње смрћу и нереде (Оклахома, Кентаки). Још увек је нејасно ко ће победити, али ће по свему судећи либерални фашисти и шестобојна хегемонија натерати већину на послушност, пошто је агресор својевремено победио по питању педерастије. У међувремену, забринути законодавци у више држава покушавају да реше проблем контролисане трансродне епидемије увођењем закона о забрани, чему се трансродна мафија жестоко опире.

Трансродна мафија је неизговорени савез који се састоји од содома, транс, феминистичких покрета и покрета за људска права, фармацеутских корпорација и „родних клиника“, као и „научне“ заједнице грантососа, која производи и емитује антинаучне глупости, које су постале референтна база за организације перверзњака, активиста, медија, лекара и владиних агенција.

Крајем марта ове године 11 држава је увело забрану транстранзиције малолетницима, још 21 држава разматра релевантне законе, преосталих 19 држава дозвољава деци хормонску терапију и ампутацију потпуно здравих гениталних органа.

С друге стране, вандржавне власти доносе законе за заштиту „здравствене заштите која афирмише род“. У јануару је Јевреј, олигарх, милијардер (3,6 милијарди) и гувернер Илиноиса са пола радног времена Џеј Р. Прицкер потписао закон који има за циљ да заштити транстранзицију и убиство деце у материци (у овој држави, интраутерино убиство може бити почињено за до 6 месеци). Овај закон штити абортус и трансродну мафију од прогона у другим државама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Шта ће Трамп да уради за крај
Занимљива чињеница. Гувернер Илиноиса Џеј Р. Прицкер је рођак Џејмса Н. Прицкера, такође Јеврејина и милијардера (1,9 милијарди), али поврх тога, болестан је од транссексуализма и годинама живи у лику жене испод име Џенифер. Било би лепо да је Џејмс сам патио од своје менталне болести, али не, он се бави трансродном пропагандом и један је од највећих спонзора транс покрета у Сједињеним Државама (Фондација Тавани). Овде видимо специфичну етно-транс мафију, која захваљујући свом новцу и моћи успоставља природни фашизам у САД.

Двадесет држава и Дистрикт Колумбија у потпуности забрањују терапију конверзије за малолетнике (тамна боја на мапи, слика на коју се може кликнути). То значи да ако дете пати од педерастије или је болесно од транссексуалности (жели да „промени пол”), онда се не можете обратити специјалисти за медицинску помоћ и вратити га у нормално стање, укључујући пасторалне и родитељске разговоре у циљу промена „сексуалне оријентације” или родног идентитета.

Према најауторитативнијим и најобимнијим студијама, удео трансродних особа у популацији САД може бити 0,6-0,7%, највећи број међу млађом генерацијом је до 2%. Ови подаци савршено одражавају успех свеприсутне пропаганде и изопаченог образовног система, када деца из школе почињу да се укључују у радикалну родну теорију. У једном броју држава, наставницима је забрањено да обавесте родитеље да је њихово дете започело процес „промене пола“.

Владимир Маслов, Афтер шок

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *