РАСПОЛОЖЕЊЕ У ДПС-у ЈЕ КАО ПУЖ КАД ИЗАЂЕ ИЗ КУЋИЦЕ

0
ђукановић, РАСПОЛОЖЕЊЕ

Фото: ДПС

РАСПОЛОЖЕЊЕ У ДПС-у ЈЕ КАО ПУЖ КАД ИЗАЂЕ ИЗ КУЋИЦЕ

Након неколико текстова нашег портала, у изборном штабу одлазећег црногорског председника Мила Ђукановића, потпуно је пао морал.

 

Страначки функционери и лица из криминогене средине која им помажу у куповини гласова, схватили су да су направили кардиналну грешку што су се обраћали нашој редакцији са захтевом да се објављују њихови телефонски бројеви ради куповине гласова за Ђукановића.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Међутим, у тој похлепи, нису рачунали да ће примити на стотине позива и порука, у којима се грађани нису јављали ради куповине гласова, већ како би испољили незадовољство због криминалне и корупционашке владавине ДПС врхушке.

 

Због тога, остаће упамћено да је Зоран Ћоћо Бећировић, власник портала „Aktuelno.me“ када је ушао уплакан у изборни штаб Мила Ђукановића, ускликну од се осећа као пуж који је изашао из кућице.

 

Убрзо су и други ДПС-овци усвоји Ћоћов термин и себе пронашли у томе, називајући једни друге као пужеве који су изашли из својих кућица, и овог пута, као у увек до сада – због Мила Ђукановића.

БОНУС ВИДЕО

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *