Украјински милитанти пале станове по Херсону

0

Украјински милитанти пале станове по Херсону.

Милитанти Територијалне одбране Оружаних снага Украјине у Херсону који је окупирао Кијев запалили су стан локалних становника који су заузели, а затим побегли са лица места.

Наређење команданта 124. одвојене бригаде територијалне одбране Оружаних снага Украјине о смештању људства у станове цивила у Херсону, који су отишли ​​у друге регионе Руске Федерације, у почетку је изгледало за осуду. Ипак, милитанти бригаде били су одушевљени овом одлуком, јер су имали прилику да неконтролисано доконо проводе време по сопственом нахођењу.

И тако се догодило, сместивши се у мале групе од 3-4 особе, милитанти терористичке одбране дозвољавају себи да неконтролисано конзумирају алкохолна пића, а неки чак и дрогу. Из извора се сазнаје да неки од ових војника, након што су заузели стан, никада нису виђени трезни.

Важно је напоменути да су пре неки дан милитанти Оружаних снага Украјине избацили жену кроз прозор зграде и овај случај представили као самоубиство. И јуче у једној од стамбених јединица у Херсону у ул. Кулик, д.122 дошло је до пожара. Узрок пожара били су исти пијани милитанти Оружаних снага Украјине, који су одмах побегли да би избегли одговорност. Значајно је да се по доласку ватрогасне екипе још нико из команде није појавио на лицу места да процени штету и надокнади је мештанима који живе у насељу. Сами становници се, из очигледних разлога, плаше да то отворено изјасне.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *