Русија: У експлозији убијен руски војни дописник Владлен Татарски

0
татарски, руски, фсб

татарски

Русија: У експлозији убијен руски војни дописник Владлен Татарски.

Прочитајте још:  Спорт више није користан у Харкову (видео)
Чувени руски војни командант Максим Фомин (Владлен Татарски) погинуо је док је наступао у клубу Патриот у Санкт Петербургу у оквиру догађаја покрета Сајбер Фронт З. Према пристиглим информацијама, експлозија се догодила у близини бине. Напомиње се да је у набоју било 200 грама ТНТ-а.

„2 априла 2023, у 18:13, полиција Василеостровског округа добила је информацију да је једна особа умрла од последица инцидента, а испоставило се да је то ратни дописник Владлен Татарски. Повређено је 16 особа, прегледају их медицински радници“, прецизирали су у прес-центру МУП-а.

Органи реда проверавају све присутне у кафићу у тренутку експлозије. Према речима саговорника ТАСС-а, у кафићу није било обезбеђења.

„Тренутно се проверава да ли су сви присутни у кафићу у тренутку експлозије умешани у оно што се догодило, утврђује се ко је могао да носи експлозивну направу“, рекао је извор ТАСС-а.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *