Сцена из “Телетабиса” изазвала полемике: Родитељи сматрају да је превише сексуализована

0

Сцена из “Телетабиса” изазвала полемике: Родитељи сматрају да је превише сексуализована.

Један детаљ из популарних “Телетабиса”, ББЦ-јеве анимиране серије која се емитовала крајем 90их и почетком 2000их, покренуо је расправе на ТикТоку, а забринути родитељи сматрају да је сцена исувише сексуализована те да је малишани не би требали гледати.

Прочитајте још:  Скандал: Укронацисти прете учесницима Форума младих у Сочију међу којима су и млади из Србије
Популарни Телетабиси били су цртани филм уз који су одрасле многе генерације, а делује да су неке сцене изазвале расправе 20 година након завршетка емитовања.

Прочитајте још:  Траже од мене да се интегришем у Немачкој – шта то значи?
Наиме, на ТикТоку је подељен снимак у којем је збуњени родитељ поделио једну од сцена уз питање: “Шта сам управо погледао?”.

“Моје дете је гледало Телетабисе и ово се догодило”, наведено је уз снимак који приказује Тинки Винкија који дува у балон који се протеже и потом на другој страни брда заголица Дипсyјеву задњицу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Споменути детаљ на ТикТоку су окарактерисали као исувише “сексуализован”, а неки су тврдили да су својој деци забранили гледање цртане серије.

У међувремену, други су сматрали да су “Телетабиси” били свакако врло чудан цртани филм те да их детаљ са снимка не изненађује.

Било је и оних који нису видели проблем на снимку појашњавајући да одрасли на другачији начин виде ствари у односу на децу која гледају серију.

Васељенска/Кликс.ба

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *