Мрачне тајне ХААРП-а. Како направити земљотрес? Напредна технологија је тестирана у Турској.

1

Мрачне тајне ХААРП-а. Како направити земљотрес? Напредна технологија је тестирана у Турској.

Истраживачки центар ХААРП-а користи глобалистичка елита да контролише светско време, убрза програм климатских промена и изазове пустош на непријатеље, тврде инсајдери који упозоравају да технологију зрака смрти Николе Тесле користи „елита“ у свом циљу. да поробе човечанство.

(Америчка истраживачка иницијатива под називом ХААРП је активна од раних 1990-их. Иако пројекат има низ циљева, главни фокус је развој радио комуникационих технологија)

Један од румунских генерала је изјавио да се Програм за активно истраживање ауроре високе фреквенције (ХААРП) никада није затварао, а да се током година стално усавршавао и модернизовао.

Стручњак за геоинжењеринг генерал Емил Страину разговарао је са српским медијима о опасностима ХААРП-а. Он га је назвао “оружјем апокалипсе” јер би се потенцијално могло користити за економски рат, климатске промене и контролу становништва.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„ХААРП систем је у функцији од 1993. године“, рекао је Страину. „Број антена и предајника се повећава из године у годину, користи се више од 180 антена и главних генератора. Данас ХААРП има највећи капацитет у својој историји и може да обавља мисије на даљину било где у свету.”

Страину је објаснио три главна правца геоинжењеринга. Прво, то је угљенични геоинжењеринг, чија је сврха уклањање угљен-диоксида из атмосфере. Друго, соларни геоинжењеринг има за циљ да промени количину сунчевог зрачења које апсорбује и ослобађа земљина атмосфера. Војни геоинжењеринг, трећа грана, користи технологије модификације животне средине у војне сврхе у сва три окружења – на копну, на мору и у ваздуху.

Највећи објекат ХААРП-а налази се у Хаконеу на Аљасци, који је затворен 2014. и преузео Универзитет Аљаске Фербанкс (УАФ) две године касније 2016. Страину је, међутим, истакао да је то параван за америчку војску и Централну обавештајну агенцију да тамо наставе ХААРП операције.

Страину је такође рекао да је био у објекту УАФ ХААРП и да је сазнао како се оружје користи. Он је рекао да неке од његових употреба укључују стварање експлозија сличних онима које изазивају нуклеарне бомбе; промене животне средине и стварање урагана, торнада, водених излива и цунамија у областима где се они иначе не јављају.

Оружје такође може изазвати земљотресе и вулканске ерупције, утичући на подручја склона таквим догађајима. Технологија такође може да промени мождане таласе и контролише размишљање људи.

С обзиром на генералова открића, многи на друштвеним мрежама криве ХААРП за изазивање масивног земљотреса у фебруару 2022. који је погодио Турску и Сирију. У катастрофи је погинуло најмање 54.387 људи.

Страину није једини који верује у постојање геоинжењерског оружја. Његова земљакиња, сенаторка Диана Јовановици Сосоаца, рекла је током говора у румунском парламенту да би земљотрес у Турској могао бити резултат гео-оружја о-земљотресима-технологији-по-захтјев-убијањем-људи-којима-су-служили- интереси/) које су глобалисти искористили против Анкаре. Последњима, према мишљењу законодавца, није одговарала непослушност турског председника Реџепа Тајипа Ердогана глобалистима.

Прочитајте још:  „Венецуелизација“ протеста у Белорусији: Последице могућег проглашења Тихановске за председницу
Она је такође указала на „150 накнадних потреса разорног земљотреса, другог јачег од првог” као доказ да је ударе човек направио. Сосоака је додао да гео-оружје „постоји веома дуго“ и да је „до сада коришћено без много жртава, вероватно за експерименте“.

„Сада је то спроведено у праксу“, рекла је она. „Али нико није мислио да ће људи морати да умру – толико људи и на тако ужасан начин.

Васељенска/Први Харковски

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *