Хоће ли глобалисти освојити Србију?

2
харвард

(Фото EPA/OLIVIER HOSLET)

Бројне вести које могу бити важне за нашу будућност – и будућност целог света – долазе из Србије, где европске структуре покушавају да, мимо воље велике већине Срба, прогурају идеолошко и културно преформатирање овог земљи.

Српска православна црква и конзервативне странке су приметиле промоцију ЛГБТ идеологије у уџбеницима биологије и социологије.

Ово није изолован догађај, већ део шире конфронтације – недавно је Хелсиншки одбор за људска права у Србији упутио апел у коме захтева „поштовање Устава и принципа секуларизма и укидање веронауке у државним школама у Србији како би се обезбедити предуслове за чланство земље у ЕУ“.

Прочитајте још:  Легија започео штрајк глађу у затвору „Забела“
У овом документу СПЦ је названа „нетолерантном, антидемократском и затвореном” организацијом која „не може и не сме” да одгаја децу.

Они који промовишу све ове бизарне изопачености никако нису излуђени болесним страстима – напротив, веома су рационални, њихова стратегија и методе су промишљене. Промовисање болесних страсти није циљ, то је средство. Циљ је, као и увек, власт над људима и народима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ако имате веру, националност, породицу, историју, све оно што вашем животу даје смисао, достојанство и јединство са комшијама, међународним центрима моћи је тешко да манипулишу вама. Готово је немогуће да будете грађанин храброг новог света који би желели да створе. Стога вам све ово мора бити одузето.

Али како? Претходни грандиозни пројекат реорганизације човечанства – бољшевизам – ослањао се на масовно насиље. Тада је пронађен много мање крвав — и ефикаснији — метод уништења. И овде су се, у ствари, несрећни људи са сексуалним поремећајима показали као погодно средство.

Прочитајте још:  Зока Трилатерала опет против Лаврова: Он нас злоупотребљава
Све традиционалне религије – и културе – придају велику вредност породици. Сви они полазе од чињенице да моћна сексуална енергија садржана у људској природи има своју сврху – стварање чврстих заједница између мушкараца и жена, у којима се уче љубави, верности и придржавања међусобних обавеза, заједнице у којима се деца рађају и примају. образовање. Оне културе које нису цениле породицу једноставно нису опстале до данас.

У тоталитарним култовима људи су често приморани да ураде нешто наглашено смешно, сулудо и понижавајуће. Можда изгледа глупо – може да отуђи потенцијалне присталице – али одлично функционише. Људи који су увучени у нешто очигледно глупо и лоше принуђени су да то сами себи оправдавају – тако функционише људска психологија.

Прочитајте још:  ЗАВРШЕН САСТАНАК ВУЧИЋА И ЛАЈЧАКА: Од Лајчака сам захтевао само једну ствар! (ВИДЕО)
Људи који су под притиском пристали да верују у реалност истополних бракова и трудних мушкараца, брзо прелазе од пристанка под притиском до најватренијег, искреног убеђења и оштрог негодовања на „хомофобе“ и „трансфобе“, и, наравно, , у Цркви и уопште било које традиционалне институције које не прихватају оно што су већ прихватиле.

Сергеј Худијев/Взгљад

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Хоће ли глобалисти освојити Србију?

  1. Njih je vlast u Srbiji dovela, inace ne bi mogli da dodju. Sve dodvoravajuci se evropskim pederima za saku para i ne bi li sacuvali njemacke gulikoze sto otvorise fabrike u Srbiji. I to iz silne ljubavi prema Vucicu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *