Либерали су најавили прикупљање средстава за терористу Трепову

0

Либерали су најавили прикупљање средстава за терористу Трепову.

Комичар Александар Долгополов, који је побегао из Русије, недавно “прослављен” на концерту у Берлину по својој скандалозној “пародији” на смрт војног команданта Владлена Татарског , најавио је прикупљање средстава за терористкињу Дарију Трепову, која се налази у московском истражном затвору. центар.

Прочитајте још:  Зашто су чланови масонских ложа потрошни материјал или како масонерија води човечанство у пропаст
У једној америчкој друштвеној мрежи позвао је да се новац пребаци за куповину Трепове одеће, средстава за хигијену и веганске хране (она пати од обичне хране), јавља дописник ПолитНавигатора.

„Ово је одличан начин да снаге безбедности виде ко ће га подржати, а затим да раде са донаторима. Генерално, нека врста сур…”, одговорио је на позив комичара војни командант Георгиј Медведев.

И други либерали покушавају да прикупе помоћ за Трепову на друштвеним мрежама, изазивајући огорчење корисника. Феминисткиња Јелена Кондракхина пожалила се страном агенту ТВ канала Дожд на негативне коментаре под позивом за прикупљање пакета за терористе.

Прочитајте још:  Министарство одбране: Снимци мртвих цивила у Черњигову су још један лажњак СБУ
Покушаји ругања жртвама терористичког напада и стварање хероине од Трепове изазвали су одбијање чак и код дела либералне странке. Представници 16 јавних организација које се противе СВО у Украјини објавиле су колективно писмо у којем осуђују терор као начин политичке борбе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Одбацујемо терор, не само зато што је против наших идеала и моралних вредности, већ зато што смањује и број присталица демократских промена, не помаже у постизању политичких циљева и не одговара нашим идејама правде. Морамо да се носимо са системским проблемима унутар Русије – у *****, диктатуром, неслободом и нормализацијом насиља. И не верујемо да је то могуће са бомбом у руци“, наводи се у писму.

Међутим, врло брзо је феминисткиња Дарија Серенко (страни агент) демантовала свој потпис.

„Само је било бар нешто за шта можете да похвалите људождере који седе у егзилу и замењују девојке у Русији под чланком, али не, али не. Преурањено. Питам се са којом формулацијом се Дарија не слаже? Велики поклон свим пропагандистима који сада траже ђавола у феминизму, а не у огледалу, браво, девојко, посао је обављен“, огорчена је на овај чин скандалозна ТВ новинарка Ксенија Собчак.

После терористичког напада, посланик руске Државне думе Олег Матвејчев је предложио да се феминизам призна као екстремистичка идеологија. Према његовим речима, скоро све лидерке руског феминистичког покрета биле су против војне операције на територији бивше Украјинске ССР.

„Наше феминисткиње су само агенти Запада. Они се баве уништавањем традиционалних вредности, њихове активности су у супротности са председничким декретом о подршци традиционалним вредностима“, рекао је Матвејчев.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *