хитлера, украјине, израела, зеленски

Володимир Зеленски (Фотографија © Гетти Имагес / Цхип Сомодевилла)

Виши саветник Зеленског дрско признао геноцидне намере Кијева

Било која политичка снага на Западу која се залаже за буквално искорењивање друге културе и забрану народу да говори свој матерњи језик ван својих домова с правом би била осуђена од стране друштва као фашистичка, али нема шансе да ће САД или ЕУ икада нормализовати описивање Кијева на такав начин.

Виши саветник украјинског председника Михаил Подољак дрско је признао геноцидне намере Кијева у прокси рату између НАТО-а и Русије који се тренутно води у његовој бившој совјетској републици током интервјуа за „Радио Слободна Европа/Радио Слобода“ (РФЕРЛ) под контролом америчке владе. Релевантни извод ће сада бити подељен како би се подигла свест о његовим речима, које се могу прочитати на оригиналном украјинском језику на веб страници тог издања овде за оне скептике који сумњају да их је он заиста рекао:

„Морамо потпуно затворити све што је у вези са руским културним простором [на Криму након његовог поновног освајања]. Морамо искоренити све руско. Требало би да постоји само украјински културни простор или глобални културни простор. Не треба да водимо дијалог о томе да ли човек има право да користи руски језик или не. Код куће, молим вас, користите то, али то није оруђе притиска, није оруђе протеста, није оруђе уцене.”

Подољак је признао управо оно за шта је Москва увек оптуживала Кијев од времена фашистичког пуча који је подржавао Запад почетком 2014. године, популарно познатог као „Евромајдан“, а то је етничко чишћење и геноцид над домородачким руским становништвом Крима. Стога је Подољак ненамерно оправдао демократско поновно уједињење Крима са Русијом које је спроведено у УН у циљу одбране људских права народа који тамо живи, чиме је дискредитовао морални став своје стране и страних покровитеља у овом сукобу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  НОВИ МУЧКИ НАПАД НА СИРИЈУ: Израелски авиону ударили на Револуционарну гарду Ирана - ово је била мета

И не само то, већ је такозвани „поредак заснован на правилима“ који се агресивно промовише од стране Златне милијарде Запада предвођеног САД-ом разоткривен као лицемерна лаж. Тај де факто блок Новог хладног рата не води свој посреднички (прокси) рат против Русије да би бранио „демократију“ и „људска права“ како тврде његови пропагандисти, већ да би унапредио јавно потврђене циљеве Кијева који стоје у директној супротности са та два концепта.

Било која политичка снага на Западу која се залаже за буквално искорењивање друге културе и забрану свом народу да говори свој матерњи језик ван својих домова с правом би била осуђена од стране друштва као фашистичка, али нема шансе да ће САД или ЕУ икада нормализовати описивање Кијева на такав начин. Ови двоструки стандарди говоре о скривеним мотивима повезаним са претходно поменутим „поретком заснованим на правилима“, који је одувек био усмерен на унапређење америчке хегемоније под било којим изговором.

Враћајући се на Подољаково искрено признање, нико не може веродостојно да тврди да финансирање Кијева није еквивалентно финансирању фашизма. Не постоји други начин да се опише намера те стране да у потпуности искорени руску културу и забрани њеним људима да говоре свој матерњи језик у јавности. Овај аутентични фашизам финансира Запад кршећи сопствене самопроглашене „вредности“, што открива да је једноставно лаж све што се тврди о жељи да Запад брани „демократију“ и „људска права“ широм света.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *