Расим Љајић: Признајем да сам у једном тренутку хтео да будем председник ФСС, али Бог ме је погледао што нисам

0
расим љајић

Расим Љајић (Фото: ФоНет)

Расим Љајић: Признајем да сам у једном тренутку хтео да будем председник ФСС, али Бог ме је погледао што нисам.

Председник Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић изјавио је да се препородио и одморио откад није у извршној власти, али да не бежи од тога да буде у новој влади.

„Ако направимо добар резултат, победи коалиција, будем у тој коалицији, добијем ресор којим сам задовољан… Не бих се враћао у владу да имам ресор који је мањи него што сам имао. Не бих по сваку цену. Волео бих да се вратим, али… Говорим врло начелно и врло искрено“, рекао је Љајић за лист Курир, уочи годишњице саобраћајне несреће у којој је, 10. априла 2022, погинуо његов најближи сарадник Бранко Гогић, док је он тешко повређен.

Љајић је навео да „мисли да га је „Бог погледао“ што није председник Фудбалског савеза Србије“.

„Кад сам видео како све то функционише… Бог ме погледао. Био сам на тој скупштини, читава та атмосфера… Много сам срећан. А хтео сам, то је истина… Анализирао сам и видео да ту нема никакве спремности, да су огромне опструкције да било ко дође ту са стране. Ја сам рекао: дижи руке, од овог посла нема ништа, помири се с тим. И онда сам срећан што се то није десило“, рекао је Љајић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

НСПМ/Бета

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *