На данашњи дан почела је битка на Кошарама

0

Јунаци Кошара

На данашњи дан 1999. године почела је Битка на Кошарама, покушај копнене агресије на Србију.

 

Удружене снаге албанских терориста и сепаратиста, регуларне Војске Албаније, НАТО агресора и страних плаћеника напали су подручје карауле Кошаре, не слутећи шта их чека.

 

А чекали су их Џама, Остоја, Ђаво, Криви, Гојко, Груби, Зорке, Дозер, Доца, Гарић, Роби са својом браћом. Нису знали терористи и агресори да су наши ХЕРОЈИ, баш на тај Велики Петак, дан страдања Господа Исуса Христа, спремни такође да страдају за своју Србију, своје Косово и СЛОБОДУ!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

И баш због тога што су бранили истину, правду и слободу, што за те вредности нису марили своје животе, наши ХЕРОЈИ Кошара потукли су до ногу оне који су желели Србију на коленима.

 

И баш тада када су у нама желели да победе Косовски мит, како га они зову, у нама је прорадио Косовски завет који нас обавезује да поднесемо и највеће жртве за оно што бранимо, да увек бирамо истинске вредности, а не пролазна блага, и да се никада не одрекнемо светог Косова.

 

Данас, 24 године касније, је више него потребно да се поново пробуди Косовски завет, да се ујединимо у одбрани нашег Косова и да подсетимо оне који су заборавили (а нажалост има их) да је Косовски завет и даље жив.

 

Да, ако су заборавили на међе исцртане Лазаревом и Милошевом крвљу, подсетимо их да су исте те међе својом крвљу подебљали Иван Васојевић Јагуар, Миленко Божић, Предраг Леовац, Тибор Церна, Насер Вучељ и да је у српском народу проклето померати међе!

Прочитајте још:  Зрењанинска фабрика воде нема будућност

 

Нека вечно живи сећање на пале ХЕРОЈЕ Кошара. Вечна захвалност преживелима!

 

ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!

Извор: ФБ страница ХЕРОЈИ КОШАРА

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *