Мило Ђукановић је у Дубаију, али где је и шта ради његов верни Веселин Вељовић?

0
мило

Мило Ђукановић (AP Photo/Risto Bozovic)

Мило Ђукановић је у Дубаију, али где је и шта ради његов верни Веселин Вељовић?

Прочитајте још:  ВОЈСKА ЦРНЕ ГОРЕ У ПРИПРАВНОСТИ?! Припрема се за излазак на улице!
Хроничари монтенегринског идеолошког фанатизма рекли би да је Веселин искористио дашак пролећњег сунца и изнио своју, сада већ култну, заставу на терасу, не би ли тако по ко зна који пут доказао своју припадност Ђукановићевом гангу, притом, ништа мање важно, испровоцирао онај већински део својих суграђана који се нису окористили „чарима и дражима“ дугогодишње наклоности „расточког господара“, због чега не могу да приуште сличну некретнину као Веселин.

Неко други би рекао да Веселин у овом тренутку пише мемоаре, теоретише о посебности црногорског национа или, пак, набацује мисли некоме ко би могао (а таквих није мало) то много лепше и концизније да срочи. Јер, оправдање Веселиновог учешћа у суманутом покушају фанатизованих присталица ДПС-а да спрече устоличење митрополита Јоаникија, све те белведерске ноћи, гуме и призивани трактори за једну цијелу популацију, не може се оправдати, макар и литерарно, без помоћи.

Хиљаду и један разлог да се испита улога ове нечасне појаве која је годинама  узурпирала безбедносни сектор Црне Горе, а све зарад Ђукановићевог ћара.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *