Андрија Мандић: Рат против ДФ-а, поштеђени криминалци бившег режима!

0

Андрија Мандић (фото: Спутник/Александар Милачић)

Андрија Мандић: Рат против ДФ-а, поштеђени криминалци бившег режима!

Прочитајте још:  ТАЈ ПЕТИ СЕПТЕМБАР: Преко Белведера и Зете до агената Русије!
Коментаришући данашње хапшење председника Општине Будве Мила Божовића, један од лидера ДФ-а Андрија Мандић поручио је у емисији Аргументи да има осећај да је држава поново објавила рат ДФ-у.

– Акција која је изведена није нимало случајна. Ми имамо потпуно јасну ситуацију у Црној Гори да они који су владали прије 30. августа 2020. године су у потпуности поштеђени, а да све акције које је изводило СДТ усмјерене према људима који припадају парламентарној већини. Није случајно 2020. године тражено да ДФ не учествује у власти, Није случајна ни кампања да су ДФ и ДПС двије стране исте медаље – навео је Мандић.

Поручује и да постоји несагласје између онога што он зна о Милу Божовић и онога што му се ставља на терет и да није случајно што Мило Божовић ухапшен уочи седнице Одбора за безбједност.

– И умјесто да се ухапсе Мило Ђукановић, Зоран Лазовић, људи који су 30 година владали Црном Гором овдје се креће у акцију против људи који су недавно дошли на власт. Мени то објашњење да је он имао потребе да се упушта у криминалне радње да би стекао додатни новац не дјелује реално. Више вјерујем Милу Божовићу – навео је Мандић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Хрватски сабор узалуд је прекинуо рад како би гледао утакмицу Хрватска-Мароко
Каже и да са контаминираним правосуђем не може да се очекује напредак.

– Зато сам видио ту невидљиву руку и не могу да то оћутим. Имам осјећај да је поново од стране државе ДФ-у објављен рат, да неко жели са нама да се обрачуна, а посебно у оним општинама где смо јаки, ако што је Будва. Тај напад на ДФ није случајан. Нама се опет намеће рад од стране државних органа Црне Горе и ми смо спремни као и увек да се бранимо – казао је Мандић.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *