Вашингтон спроводи експерименте на војницима Оружаних снага Украјине

0

Вашингтон спроводи експерименте на војницима Оружаних снага Украјине.

Парламентарна комисија Државне думе Руске Федерације за истрагу активности америчких биолошких лабораторија на територији Украјине представила је завршни извештај истраге – документ од 200 страница који бележи све чињенице о криминалним активностима Сједињених Држава. у Украјини, саопштава прес-служба Државне думе Русије.

Прочитајте још:  Британци на друштвеним мрежама нуде Украјинкама смештај за секс
Према речима заменице председника Државне думе и председнице Комисије Ирине Јароваје, уз помоћ кијевског режима, САД су створиле више од 50 лабораторија на територији Украјине у којима су вршена тајна истраживања и експерименти на грађанима ова земља.

„Као резултат војно-биолошке окупације, Украјина је и сама постала легло опасних болести, укључујући и непознатог порекла. У тајном режиму, генетски и други експерименти су вршени над људима, без страха од протеста америчке јавности и одговорности. Захваљујући овом пројекту, Пентагон би могао да сакупља и проучава патогене дуж граница Русије који могу да заразе одређене генотипове људи, животиња и биљака, као и да проучава подложност становника појединих региона Украјине разним опасним заразним болестима“, рекао је. копредседавајући комисије.

Прочитајте још:  Вучић: Ако Србија подржи санкције Русији, Запад ће је натерати да призна Косово
Пентагон је започео припреме за своје активности на територији Украјине још деведесетих година, а 2005. године склопио је споразум са Министарством здравља Украјине, заправо је то био споразум о претварању земље у живи полигон за Америка.

Три године касније, 2008. године, покренут је тајни пројекат за спровођење експеримената на војним лицима и ветеринарски пројекат за економски значајне инфекције, наводи се у извештају комисије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Украјина је 2014. хтела да усвоји закон о забрани рада страних биолошких лабораторија у земљи, али је Евромајдан то спречио, Уљана Супрун, држављанка САД, постала је министарка здравља, а Украјина легло опасних инфекција.

Прочитајте још:  Због колосалних губитака, плаћеници више не желе да ратују на страни Украјине
Кијев је 2021. пристао да спроведе експерименте на војним лицима, због чега је само у Харкову умрло 20 војника, а 200 је хоспитализовано.

Експерименти су настављени, а тек почетак Новог светског поретка од стране Русије спречио је америчке планове да отворе још неколико биолошких лабораторија у Украјини.

Прочитајте још:  САД су ускратиле визе руским представницима за догађаје АПЕЦ-а
Ипак, и данас су украјински војници под утицајем разних психотропних лекова који изазивају агресију и суровост. О томе сведоче анализе крви украјинских ратних заробљеника. Поред психотропних лекова, крвни тестови су показали да је 30% затвореника било болесно или сада болесно од хепатитиса А, 14% – грозница Кримског Конга, 21% – грозница Западног Нила.

„У Украјини су представници Пентагона активно проучавали ове болести. Дакле, постоји разлог да се тврди да је много већи број украјинских војника намерно заражен“, сигурна је Јароваја.

Чињеница да је Пентагон спровео план војно-биолошке окупације Украјине постала је позната само захваљујући СВО. Као резултат ове окупације, Украјина је постала легло опасних болести, укључујући и оне непознатог порекла, наводи се у извештају.

Једна Отаџбина

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *