Филмска пљачка у Црној Гори: Фалсификовала документа Будванке, па са њеног рачуна подигла 1,3 милиона евра

0
евра

Foto:Privatna arhiva

Полиција трага за женском особом која је 12. априла, користећи фалсификована документа клијенткиње Ловћен банке и са њеног рачуна подигла 1,3 милиона евра.

Према сазнањима „Вијести“, из те банкарске институције дан касније обавестили су полицију, када је Будванка М.О. рекла да она није захтевала да јој се исплати новац који је чувала у банци.

Из Управе полиције незванично је речено да је тада и утврђено да су новац дали особи која је приложила фалсификовану личну карту на име М.О.

Преваранткиња је, наводно, 11. априла најавила да ће подићи уштеђевину у филијали банке у Херцег Новом, одакле су је, с обзиром да се ради о великом износу, обавестили када да дође.

Дан касније она је са ранцем ушетала у банку, узела новац и отишла. Превара је откривена када су списи послати централи банке у Подгорици, одакле су контактирали клијенткињу која им је саопштила да дуже од годину није долазила у Црну Гору.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„По налогу тужиоца предузимају се мере и радње на идентификовању НН особе која је починила превару. Изузети су снимци са надзорних камера које су јасно забележиле починоца“, казали су незванично из полиције.

Према истим информацијама и у ЛБ се спроводи интерна истрага.

Из те банке данас су саопштили да је НН лице уз употребу фалсификованих докуменета починило „преварну радњу“ на штету једног њиховог клијента. Kазали су и да су упознали надлежне са догађајем и да ће дати максималан допринос да се утврде кривци.

„Предузете су све мере да се оштећени клијент у целости заштити, уз напомену да се ради о изолованом случају који је покривен полисом осигурања и који не може утицати на редовно функционисање Банке“, саопштили су из те банке.

Прочитајте још:  Путин на Дану победе у Москви: Поново је потребно одбранити отаџбину (ВИДЕО)

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *