Остацима бившег режима у Црној Гори крива Васељенска због губитка избора

0

Остацима бившег режима у Црној Гори крива Васељенска због губитка избора.

Напади на наш медиј не престају. Након пријава друштвеним мрежама због “дезинформација” од разноразних лобиста који се представљају као “борци против ширења дезинформација” а на својим званичним презентацијама и страницама на друштвеним мрежама отворено лобирају за неку “своју истину”, и више хакерских напада на профиле, странице и Јутјуб канале поново су се обрушили на наш сајт.

Овај пут на нас се обрушио извесни “Дигитални форензички центар” из Црне Горе још један “борац против дезинформација” а заправо лобисти одлазећег режима у Црној Гори.

У свом осврту на председничке изборе на којима је њихов кандидат убедљиво изгубио изборе они су оптужили Српску православну цркву и веровали или не Васељенску за “мешање у изборе” у Црној Гори и ширење лажних вести.

Судећи по њиховом “осврту” портали Васељенска, Националист, Наша борба и Глас јавности су предњачила у ширењу “лажних вести”. При том дотични нису објавили никакав деманти на поменуте текстове нити констатовали шта смо конкретно изнели као неистину него су само констатовали како наше инфорације нису истините.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У њиховом осврту нигде се не помиње хистерија медија из региона нити отворено лобирање лидера већине екс ју држава за Ђукановића него су само видели како су се медији из Србије међу којима је “предњачио” наш сајт мешали у изборни процес у Црној Гори.

Прочитајте још:  Прозападна опозиција у Стразбуру тражи од ЕУ да се грађанима Србије укину средства уколико се не пониште избори!
По њима испада да је наш сајт изабрао председника Црне Горе а не грађани Црне Горе. Или смо можда ми спречили “сигурне гласаче из дијаспоре” да дођу и гласају по вољи Дигиталног форензичког центра.

Упркос свим нападима наш портал ће, као и претходних 12 година износити информације истинито и тачно без обзира на све нападе. До сада нико није успео да демантује наше вести, него су или као дотични износили неосноване оптужбе или вршили хакерске нападе на наш сајт и остале ресурсе повезане с њим.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *