Није васпитан на ЛГБТ вредностима. Зашто су САД увеле санкције Јунармији?

0
закон

Није васпитан на ЛГБТ вредностима. Зашто су САД увеле санкције Јунармији?

Америчко министарство финансија увело је санкције покрету Јунармија.

Интервјуисани стручњаци сматрају да је то доказ исцрпљености америчких алата за вршење притиска на Русију и иритације Вашингтона због смањења могућности за индоктринацију руске омладине, јавља дописник ПолитНавигатора.

 „Американци су већ потпуно исцрпили све своје могућности за санкције, а санкције које су увели у великој мери делују против Запада. Саме САД немају посебне могућности за санкције, с обзиром да су раније имале низак трговински промет са Русијом, па имају веома ниску палету санкција. Само тим личним санкцијама траже људе преко отворених извора, публикација и оне се најављују.

Сада је и куриозитет – нису волели Јунармију. А други разлог је тај што је Јунармија војно-патриотска организација која је у супротности са свим америчким вредностима, укључујући ЛГБТ вредности“, рекао је посланик Државне думе Олег Матвејчев.

Слично мишљење је изнео и херој Русије, резервни пуковник Сергеј Јушков:

„Они немају такав патриотизам, они имају другачији, ЛГБТ патриотизам. Ово је њихов ниво перцепције живота, ово је њихов ниво сексуалне и моралне разузданости, ово је њихов ниво односа према Богу, тако да од њих у овој ситуацији неће бити ништа добро.”

Прочитајте још:  Потпредседник Владе Руске Федерације: Одлука о продужењу житног посла биће донета до краја недеље
Борбени ветеран Роман Насонов верује да ће после Јунармије америчке санкције попримити потпуно апсурдне облике.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Да би срушили дух, наоружање и расположење Русије да стекне независност, амерички плаћеници и њихови саучесници прво покушавају да уведу санкције стратешким областима, објектима наше индустрије. Након тога, против дела особља које доноси одлуке. Затим – против финансијског сектора. Затим – против проширене листе људи који, по њиховом мишљењу, подржавају нашу земљу.

Али, када су схватили да се све ово исцрпило, доносе другу одлуку, усмерену против деце. који су патриоте своје земље. Не Америка, не Англосаксонци.

Након тога, имаће још један апсурдан начин санкционисања – ово је на породилиштима. Вероватно против оних доктора који се рађају “, заједљиво каже Насонов.

Сличног мишљења је и војни дописник, члан организације Јака Русија Светлана Пикта:

„Изгледа да је санкциони мрак дошао до дна. Остаје само да се уведу санкције руским вртићима, а потом и јаслицама. Чини се да западни званичници хитно морају да прикажу насилну антируску активност, а резерве су већ толико исцрпљене да су одлучили да се боре са децом.

Мада, не може се искључити да наше дечије организације представљају реалну претњу на позадини оних неолибералних вредности које Запад покушава да наметне целом свету. Изненађени западњаци, гледајући наше момке, који немају у глави не промену пола и не тражење свог „пола“, већ нешто значајније, могу да запитају: „Шта, је ли било могуће „.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *