Федерални министар полиције Чампара прети Вучићу и Србима у БиХ: Ово није 1992.

0

Федерални министар полиције Чампара прети Вучићу и Србима у БиХ: Ово није 1992.

Прочитајте још:  Нема више нација, уништиле су их корпорације
Министар полиције Федерације БиХ Аљоша Чампара упутио је данас претње председнику Србије Александру Вучићу, председнику Републике Српске Милораду Додику као и Србима који живе у БиХ. Он је рекао да “зна шта значи кад Србима “дозлогрди” и да ни један Бошњак данас није неспреман.

“Оружане снаге БиХ, Државна агенција за истраге и заштиту, Дирекција за координацију полицијских тијела БиХ, Федерална управа полиције, управе полиције кантоналних министарстава унутрашњих послова, ЕУФОР и НАТО имају довољно капацитета да осујете било какве покушаја насртања на територијални интегритет и суверенитет Босне и Херцеговине”, сматра Чампара.

Прочитајте још:  НАТО Зорана најављује Гејтсове прљаве нуклеарке у Србији
Он је поручио председнику Додику да свако “нарушавање територијалног интегритета БиХ води у рат и том приликом запретио Србима у Босни и Херцеговини”.

“Такви једнострани потези највећу штету би нанијели припадницима српског народа у Босни и Херцеговини јер ово није 1992. година када су Бошњаци имали само срце и љубав према домовини”- изјавио је овај екстремиста.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Беба све мање, жене све касније рађају – шта може да промени забрињавајућу статистику
На крају, уместо да објасни шта се догодило у Сребреници 2015. године он се обрушио и на председника Србије Александра Вучића.

“Знамо ми Вучићу шта буде када ‘Србину дозлогрди’, Вама свако мало ‘дозлогрди’. Знамо ми шта то значи јер задњи пут када сте умислили да је ‘Србину дозлогрдило’ почињен је геноцид над Бошњацима. трашно је и помислити да неко, а посебно предсједник једне државе која тежи ЕУ, шаље поруке које би се могле схватити као пријетња новим злочинима. Дакле, градити државу за боље сутра свих нас, градити добросусједске односе, нека то буде наш императив. У супротном нек је и вама јасно, никад више Бошњак неће бити неспреман”, закључио је он.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *