У шуму или Дубаи? Милов изасланик Живковић би да се “самоорганизује”

0
данијел живковић

данијел живковић

У шуму или Дубаи? Милов изасланик Живковић би да се “самоорганизује”

Данијел Живковић, в.д. председник ДПС Црне Горе, саопштио је поводом напада на Јевта Ераковића да захваљујући „накарадном систему функционисања институција и власти креиран је амбијент у коме се нико не осећа сигурним, а нарочито људи који не припадају таквој власти и отворено је критикују“.

Прочитајте још:  Бујановац: Школе "праве" по нотама из Тиране
У стилу шефа, партија млађаног Живковића упире прстом у такозвану великосрпску идеологију, јер како су навели у саопштењу ДПС-а, „циљ тих напада, застрашивања и пријетњи је да великосрпску идеологију наметну као државну, и на тај начин униште грађански карактер Црне Горе“. Наравно, дежурни кривац ДПС машинерије у нестајању је Србија.

“Захтевамо од надлежних органа да раде свој посао у складу са Уставом и законом, да се грађани не би саморганизовали и штитили себе и своје породице! Је ли то пут ЕУ? Да ли је то систем вредности којем тежимо? Не сигурно- навео је Живковић, дојучерашњи Србин, пореклом из четничке породице.

Подсетимо, не тако давно, пламен са Цетиња уздизао се у небеса и ширио опојан мирис болести и тровања. Политичка хапшења, малтретирања монаха и свештеника, као и голоруког народа била је „легитимна служба“ расточког режима. Тада, то јесу биле европске вредности којима се стреми..

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *