Борислав Новаковић припрема пуч у Народној странци!

0
новаковић

Борислав Новаковић (Фото: Јутјуб)

Добро обавештени извори из врха Народне странке тврде да се ова политичка организација налази у својеврсном ванредном стању, будући да бивши градоначелник Новог Сада Борислав Новаковић тренутно интензивно лобира за смену Вука Јеремића са њеног чела, на чије место се пројектује.

Ово само потврђује увелико присутне гласине да је између Јеремића и Новаковића и дефинитивно “пукла тиква”, и то из више разлога.Док Новаковић оптужује Јеремића за потпуну индолентност, окренутост искључиво личном уживању и крајњу наспособност за вођење партије, Јеремић све више страхује од Новаковићеве неутољиве жеђи за влашћу и каријеризма.

Сада се испоставља да је јаз између њих непремостив и да је Новаковић кренуо у пуну офанзиву како би на своју страну превукао најутицајније партијске функционере, а преко њих и месне одборе, после чега ће инсистирати на заказивању седнице Председништва на којој ће покушати и формално да преузме странку.

Глас јавности

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *