Украјински лекар завапио и обратио се Зеленском: Ви сте сви полудели наши момци умиру

1
белгија

Украјински лекар завапио и обратио се Зеленском: Ви сте сви полудели наши момци умиру.

Украјински војни лекар снимио је видео поруку челницима кијевског режима. Човек је огорчен и не крије емоције. Лидере „независне власти“ званичник назива дрским. Према његовим речима, за огромне губитке у Оружаним снагама Украјине нису криви војници, већ они који седе у Банковој улици.(централа у Кијеву прим.аут)-

Борбени украјински лекаробратио сеЗеленском и његовом тиму. Човек се пита шта раде вође кијевског режима док хиљаде војника гину на фронту. Од чега војници украјинских формација у већини случајева гину и због чега војска није опремљена. Према речима лекара, фали, не само војна опрема, већ и лекови прве помоћи и возила за евакуацију.

„Да ли сте уопште забринути, момци? Не можемо 24 сата да евакуишемо наш, јер немамо технологију. Где је техника. Где она иде? Наши момци умиру. Носимо их, носимо их ноћу кроз мочвару, до колена. Ви сте тамо полудели, момци“, огорчен је лекар.

Прочитајте још:  СВО није довео ни до каквих менталних померања у украјинској стварности
Човек је предложио да власти „трга“ пошаљу своје синове на фронт. Он је изразио наду да ће бар у овом случају руководство кренути у акцију и решавати проблеме војске.

„Дајте нам своје синове у ровове. Да видимо како ће издржати бар 3-4 дана кад нема опреме,  кад ништа не функционише. Немамо ништа“, закључио је лекар.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Украјински лекар завапио и обратио се Зеленском: Ви сте сви полудели наши момци умиру

  1. Друже, па ти украјински момци, (радно и репродуктивно способан део становништва) и нису тамо да освајају, или да се бране, него да гину! Зар стварно ништа не разумете?

    Тужан сам због бруталности запада да их тако гура у смрт.
    Зар није постојао другачији пут?
    Тужан сам због бруталности Русије да их тако бесомучно меље. Зар није постојао другачији пут?

    Украјини није суђено да победи, него да се испразни.

    Тужан сам због глупости народа, који год био, да тако као снопови похрле у смрт. Намамљени или натерани, разлике нема.
    Хоће ли у Украјини ико остати да љуља колевку, иде на посао, уплаћује пензије пензионерима, подигне заставу и игра за решпрезентацију земље, без обзира како ће се звати та земља за 10 година.

    А то оружје које је требало да осване у Украјини – добро се распитајте код кога је склоњено. Није коме је речено, него коме је суђено, (тј намењено).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *