Ужас на екскурзији у Грчкој: Запалио се аутобус пун средњошколаца из Ниша… ВИДЕО

0

(фото:М.М.К./Јужне вести)

Ужас на екскурзији у Грчкој: Запалио се аутобус пун средњошколаца из Ниша…

Прочитајте још:  Руски медији: Из Украјине српске ракете бију по грађанима Русије
Аутобус који је јуче превозио ученике четврте године Економске школе у Нишу из Грчке запалио се на аутопуту између Крфа и Солуна. Како преноси Курир, родитељи тврде да су деца била сат времена на аутопуту након што се запалила, највероватније, гума аутобуса.

„По повратку с екскурзије са матуранатима Економске школе у Нишу око 10 часова јуче по нашем времену на путу од Крфа ка Солуну запалио се аутобус пун ђака тако да су сви панично искакали из аутобуса и спасавали се од огромног дима који је куљао из аутобуса насред аутопута. Деца су брзо евакуисана и добро су, али замало да дође до страшне несреће. Било како било, битно је да су сви живи и здрави али са успоменама које никако нису желели да имају са овог путовања“, рекла је за Курир мајка једне од ученица која је путовала овим аутобусом.

Наводно се тај аутобус већ покварио на Крфу.

Прочитајте још:  Мицотакис прогласио победу на изборима у Грчкој
У Грчку је отишло стотинак ђака у два аутобуса, а према изјавама сведока, прва је дим и ватру видела девојчица из другог аутобуса, који је ишао иза запаљеног, док ђаци у запаљеном аутобусу нису ништа видели, а ни осетили.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У агенцији ВИП турс која је организовала путовање кажу да аутобус није у њиховом власништву, већ су они ангажовали фирму за превоз.

„Најбитније је да није било повређених. Слажем се са вама да је снимак застрашујућ, али није баш било тако страшно јер су деца на време изведена на безбедно стајалиште на аутопуту и за 45 минута им је обезбеђен обилазак Солуна као што је планирано. Водич који је био са њима нас је одмах обавестио шта се догодило и ми смо у рекордном року обезбедили аутобус грчког превозника да их превезе до Солуна“, рекао је диктор ове агенције Слободан Тарлаћ.

Прочитајте још:  ДАНАС СЛАВИМО ОЦЕ: Обележавање овог празника симболише се јачање породице и слоге, а овај СТАРИ ОБИЧАЈ треба да испоштујете!
У полицији кажу да је у четвртак обављен технички преглед аутобуса, провера сигнализације и алкотест возача, а да је тада све било у реду.

Наводно је једна мајка одвела своју ћерку која је путовала овим аутобусом на преглед у болницу око пола три ујутру, након што је стигла у Ниш, јер се нагутала дима.

Србин инфо/Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *