Ало:Председник Вучић хитно примљен у болницу

1

Ало:Председник Вучић хитно примљен у болницу.

Председник Србије Александар Вучић хитно је примљен у болницу, али не на ВМА.

Симпатизери Зорана Лутовца, Срђана Миливојевића и других из опозиције, данас су на друштвеним мрежама објавили низ твитова у којима су “објаснили” да је председник Вучић хитно завршио на ВМА. Навели су како је то већ “други пут за двадесет дана”, писали да му је “заштекала чука”. Потом су захваљивали Богу и молили га да Вучић брзо умре.

Све те објаве пустили су из болесне жеље за влашћу и фотељама, којима су Лутовац, Миливојевић и њихови симпатизери опседнути.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Председник Србије напорно ради на економском јачању наше земље, немилосрдно се бори за права и боље сутра нашег народа на KиМ, у тешким временима за цео свет несебично се даје и троши самог себе, мислећи само на Србију. Некад се и умори као сваки вредан човек. Некад оде и до лекара.

Ипак, једно је сигурно. Неће Вучић трчати на ВМА, још од момента када се доктор Слободан Обрадовић придружио групи “Уједињени против ковида”, групи која је покушала да унизи и омаловажи напор српске државе да сачува народ и здравство у време пандемије.

Да ли је Вучић био или не у тешком стању, можда знају негде друго. На ВМА сигурно не знају.

 

Информер: ТАТА, И ГРОБОВИ НАШИ БОРИЋЕ СЕ С ЊИМА! Данило Вучић послао снажну поруку председнику Србије!

Син председника Србије Александра Вучића, Данило, послао је снажну поруку оцу у тренутку када многи прижељкују његову смрт.

Прочитајте још:  Ако Србија не изручи Радоичића шиптарским терористима, међународна заједница ће строже деловати

У дану када су штићеници запада у СНС по налогу западних амбасада и НАТО отворено напали председника Србије Александра Вучића, тврдећи да нова стратегија спољне политике води Србију у самоизолацију, у одбрану је стао његов првенац Данило.

Он је на друштвеним мрежама оцу упутио снажну поруку подршке.

– Тата, да си ми жив и здрав. И гробови наши бориће се с њима! – поручио је Данило.

Подсећамо, шеф државе данас се нашао на мети екстремиста на Твитеру који су измислили причу да је потражио помоћ на ВМА и који су му у својим објавама желели смрт.

НСПМ/Ало/Информер

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ало:Председник Вучић хитно примљен у болницу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *