Амбасада Русије упутила протест Министарству спољних послова Француске због прелета хеликоптера над зградом дипломатског представништва

0

Амбасада Русије упутила протест Министарству спољних послова Француске због прелета хеликоптера над зградом дипломатског представништва.

Прочитајте још:  Вучић са Боцан-Харченком
Руска амбасада у Паризу упутила је протестну ноту француском Министарству спољних послова у вези са прелетом територије руског дипломатског представништва француским хеликоптером.

Амбасада је саопштила да се инцидент догодио пре неколико недеља.

„С тим у вези, амбасада је упутила протестну ноту француском министарству спољних послова тражећи објашњење о томе шта се догодило“, цитирао је саопштење ТАСС.

Дипломатско представништво је истакло да Париз још није дао јасан одговор на ову ситуацију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Путин јасан: "Нова варварска акција"
Раније је постало познато да је високи дипломата америчке амбасаде позван у Министарство спољних послова Русије , уручена му је протестна нота.

Напомиње се да је протест везан за поступке дипломатске мисије САД, која је пореметила обраду виза за представнике медија из новинарске групе руског министра спољних послова Сергеја Лаврова да га прате током руског председавања Саветом безбедности УН у Њујорку. .

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *