ОГЛАСИЛА СЕ ЋЕРKА МИЛОРАДА ДОДИKА О СKАНДАЛУ СА ЂОKОВИЋИМА: Пошто нико неће да каже, ево ја ћу

0
ћерка

Горица Додик

Горица Додик, ћерка председника Републике Српске, Милорада Додика огласила се после скандала везаног за породицу Ђоковић.

На друштвеним мрежама се у току дана појавио снимак на коме се чује како Додик вређа Новака Ђоковића и његову породицу.

Додик је између осталог рекао да су Ђоковићи “тешка циганија”. Он се после тога огласио и упутио јавно извињење.

Новак Ђоковић се тим поводом није огласио, док је Срђан Ђоковић био кратак у изјави.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овим поводом се, међутим, огласила Горица Додик, Милорадова ћерка.

“Пустиш тако прве петлове да пропевају, кокоши да се искокодачу, дрекавце да се огласе… пустиш и чекаш да видиш ко се први и ко се највише обрадовао за нешто што ће се на крају као по правилу испоставити као увеличавање, фризирање, спиновање или како год то хоћете да назовете. Kо је заиста желео да чује оно што је речено, схватио би да ни једна увреда према породици Ђоковић упућена није, него према сарадницима који, као што и Милорад има поједине око себе, на рачун њиховог презимена ведре и облаче остављајући јако ружан утисак радницима који су радили на извођењу радова за Српску опен”, почела је Горица да излаже свој став.

Она је затим наставила:

Прочитајте још:  Додик: Разговор са Путином један од најуспешнијих до сада, Русија брани Дејтонски споразум

“Да је Српска опен била трн у оку многих, то ће се једнога дана сазнати, ми већ знамо тако да смо и очекивали разноразне сплетке. Али ово нисмо, мада од кога је и мало је!

Милорад има унука који је добио име по Новаку, мислим да је само то довољан показатељ колико се тај човек поштује и воли, како он тако и цела његова породица. Новаков отац је долазио на наша приватна славља, Милорад је ишао код њих, никада нисам у кући чула ни једну ружну реч везано за било кога од њих.

Све што радите овом човеку има ко и да врати, сто пута сам овде написала и сада ћу, све ово гледа неко одозго и само полако поравна се све то”, поручила је Горица.

На крају је додала:

“Пре свега, пошто нико неће да каже ево ја ћу, да није било Милорада овај турнир се не би десио сада, то су договорили он и Срђан. Сада се покушава овим идиотским снимком умањити улога Милорада у свему томе и заслуге приписивати некоме другом. Опет и то разумем, многим велеградским новинарима Милорад је сељак јер није по њиховим мерилима па једва дочекају да све добро што он уради или “не виде” или што више умање, чак и подсмевају”, закључила је Горица Додик.

Kурир спорт

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *