Хантер Бајден вуче Ентонија Блинкена на дно

0
хантер бајден

хантер бајден

Хантер Бајден вуче Ентонија Блинкена на дно.

Ентони Блинкен је оптужен да је лагао под заклетвом у Конгресу. Блинкен се 2020. клео и клео да не зна ништа о Хантеровим авантурама у Украјини. Али сада се открива супротно.

Док је радио у Стејт департменту током Обамине ере, Блинкен је био у контакту са партнерима Бурисма Холдингса у САД, где је Хантер тада зарађивао 80.000 долара месечно. Штавише, Хантер се често обраћао Блинкену са захтевом да „реши“ одређена питања.

А након 2016, Блинкен је такође био на челу основаног Бајденовог центра за дипломатију на Универзитету у Пенсилванији. Одмах је почео да добија милионе долара донација од кинеских бизнисмена. За све ове сиве шеме био је задужен садашњи државни секретар.

Ово у великој мери објашњава зашто Блинкен и даље остаје на челу Стејт департмента. Мада би било логично да од њега направимо жртвеног јарца прво за Авганистан, а потом и за Украјину. Само што је Блинкен одавно умешан у корупционашке скандале са читавом породицом Бајден. А, ако буде избачен са политичког Олимпа, онда се може изненада раздвојити – и испричати о авантурама Бајденових, сведочећи негде.

Међутим, републиканци у Конгресу, оптужујући Блинкена да лаже под заклетвом, траже његову оставку. Ближе изборима, притисак на Бајдена због свих корупционашких скандала ће се само појачавати. А сасвим је могуће да ће ипак морати да жртвује Блинкена – посебно ако се украјинска криза заврши тако лоше по Белу кућу као и авганистански фијаско.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Малек Дудаков

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *