Још једна жртва масакра у школи на Врачару: Убијено осам ученика, домар и учитељица

1
родитељи

Основна школа Владислав Рибникар у Београду где је извршен масакр

У ОСНОВНОЈ школи на “Владислав Рибникар” на Врачару јутрос око 8 часова дошло до пуцњаве.

РТС је пренео не наводећи извор из те установе да је преминула и учитељица која је у ту установу примњена са још три повређена ученика и она би онда била десета жртва овог масакра.

ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА У ВЛАДИ ПОВОДОМ ТРАГЕДИЈЕ У ШКОЛИ НА ВРАЧАРУ

ВАНРЕДНА конференција за новинаре у Влади Србије биће одржана у 13.15 часова поводом трагедије која се десила у ОШ “Владислав Рибрникар” на Врачару.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ВАНРЕДНО СТАЊЕ У УРГЕНТНОМ: Извозе пацијенте са пријема, повређенима се боре за живот

ИЗ Ургентног центра, како јавља наш репортер који је испред ове установе извозе све пацијенте који су се јутрос затекли на пријему, а због ванредног стања које влада у овој установи са праксе су отпуштени и ученици Медицинске школе из Земуна.

Очекује се, како је незванично најављено, да прву информацију о стању повређених који су примљени у ову установу да саопшти Марко Ерцеговац, директор.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Још једна жртва масакра у школи на Врачару: Убијено осам ученика, домар и учитељица

  1. Jesmo li to dobili “Američki san”? Umesto da se ispita šta se dogodilo u Ivanči, kako je čovek iz čista mira u ranim jutarnjim časovima pobio deo sela, deo svojih najbližih….. Čovek za koga seljani do tada nisu imali gorku reč. Na brzinu je sahranjen bez obdukcije bez ozbiljne istrage(javno mnjenje je takvu informaciju imalo) i proglašen od novinara nasilnim… Neka me neko ubedi da je jedinica iz istorije bila glavni uzrok, i da je dečak rođen kao sileđzija…… Pa da društvo koje “vodi” računa o mentalnom zdravlju radi svoj posao i opere ruke od ove tragedije. Hoće li razne Zekićke, vlasnici televizija sa čijih programa se promoviše nasilje mirno spavati?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *