Молер напао девојчицу(2007). Тужилац тражио притвор због основане сумње да је извршио кривично дело полног узнемиравања! Основни суд одбацио предлог !

0
тужилац

Тужилац тражио притвор због основане сумње да је извршио кривично дело полног узнемиравања

Живимо у неком чудном времену. Ових дана, узнемирени трагедијом у београдској школи, као да је живот застао, људи су затечени, уплашени.

Данас је, стигао мејл. Писали су отац и мајка девојчице рођене 2007. године. Доживели су тешке траума заједно са дететом. Молер, кога су платили да кречи кућу за празник, учинио је дело које је потресло породицу.

……………………………………………………………….

С………07@гмаил.цом>

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поштовани господине Пауновићу,

Пратимо Вас рад и вашу борбу за истину и због тога смо одлучили да Вам се обратимо , како бисмо на такав начин објавили наш породични проблем . На празник смо доживели инцидент који нас је не само узнемирио већ И утицао да се као породица забринемо. Наиме, , човек који је два дана кречио у нашој кући и са којим смо седели за столом, угостили га, трећег дана, пошто смо супруга и ја отишли у село, напао је физички нашу ћерку.

Исте вечери били смо у Полицији, где су се људи понашали изузетно коректно. Направили су записник.

Шаљем вам на мејл записник Поилиције и Одлуку Основног суда. Ново узнемирење доживели смо када смо прочитали да је суд одбио предлог тужиоца да се одреди притвор.

Господине Пауновићу, све што сада чинимо је да се овакви случајеви не догађају. Наше дете не иде у школу, биће потребно време да превазиђе траума и да врати раније расположење.

Човек кога смо пустили у кућу урадио је зло дело за које је тужилац тражио притвор, а Суд наложио забрану приласка. Тог човека нисмо знали и зашто би он прилазио нашем детету. Знамо и то да је његова ужа родбина блиска Полицији и Суду.

Прочитајте још:  Лидер босанских Срба одговорио на Бајденове речи о руском заузимању Балкана после победе у Украјини

Молим Вас да ово писмо објавите, да се никада више не понови и да родитељи малолетне деце воде рачуна коме дозвољавају да уђе у кућу!

Хвала Вам.

Родитељи И.Н. и М.Н.

………………………………………………………….

Тешко је, заиста незахвално бити довољно прибран, размишљати трезвено, с обзиром на трагедију у београдској школи, али И све чешће инциденте који се догађају у нашем граду.

Девојчица и родитељи исте вечери отишли су у Полицијску управу. Дали су писмене изјаве. Службена лица су изузетно коректно обавила свој део посла, тужилац је затражио притвор.

 

Основни суд је, међутим, одлучио другачије и донео (не)очекивано решење.

Решење Суда

 

 

 

Наравно да нећемо коментарисати, саопштавати било какав утисак и преносити нерасположење у јавности. Сазнали смо да је молер у блиским родбинским везама са неким људима из званичних институција и да је можда зато решење такво какво јесте.

Нека о томе брину и раде званични органи. Оно што ће бити тешко, то су настојања, родитеља, разредне старешине, блиских другарица бити да што пре девојчици врате безбрижност, мир, спокој и даљи развој.

Осећања која ће се после свега ширити имају у себи оно опоро сазнање да живимо у неком чудном, за многе потпуно новом времену у којем су се поједини, потпуно променили, заборавили, постали другачији.

Докле тако, људи смо?!

plusonline.rs

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *