“ЖАО МИ ЈЕ ШТО НИСАМ УБИО СВЕ СА СПИСКА” Исказ дечака који је извршио масакр леди крв у жилама: Уживао сам да СЛУШАМ ЊИХОВЕ КРИКЕ

1
дечак

“ЖАО МИ ЈЕ ШТО НИСАМ УБИО СВЕ СА СПИСКА” Исказ дечака који је извршио масакр леди крв у жилама: Уживао сам да СЛУШАМ ЊИХОВЕ КРИКЕ.

Тринаестогодишњи ученик ОШ “Владислав Рибникар” на Врачару у Београду, запрепастио је својим хладнокрвним изјавама после масакра

Прочитајте још:  ЈЕЗИВ ТРЕНД НА ТИK-ТОKУ! Од масакра направили УЖАСНУ игрицу: Деца бирају између дечака убице и 10 његових жртава из "Рибникара" (ВИДЕО)
Жао ми што нисам убио све ученике са списка! Хтео сам да се вратим и све их убијем, али ми је у дворишту испао ранац са Молотовљевим коктелима и нисам успео.

Ово је, како Курир незванично сазнаје, у разговору са радницима Центра за социјални рад (ЦЗСР) изјавио дечак (13), који је осумњичен за најгори масакр у Србији. Подсетимо, ученик седмог разреда Основне школе “Владислав Рибникар” на Врачару у Београду, у среду у 8.40 сати ушао је у школу наоружан пиштољима и Молотовљевим коктелима.

Прочитајте још:  Додик: Питање имовине решено Дејтоном и то нико не може променити
Убио је Драгана Влаховића, школског чувара и осморо ђака, седам девојчица и једног дечака, док је шесторо деце ранио, као и наставницу историје. Потом је сам позвао полицију из школског дворишта, представио се именом и презименом, рекао шта је урадио и тражио да дођу по њега. “Ја сам психиопата, морао сам да се смирим”, изговорио је, а онда је ухапшен.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Није им било добро

Прочитајте још:  УБИЦИ ВЕЋ НАШЛИ АДВОКАТА! Ево ко ће бранити малолетног Косту К.
Према речима нашег извора, док је дечак хладнокрвно, без трунке кајања и емпатије према жртвама, говорио о томе како је дуго припремао злочин, као и како је разрадио план и због чега, радници ЦЗСР нису могли да сакрију запрепшћење.

– Њима није било добро док су га слушали – каже извор Курира. Како даље објашњава, посебно језиво је било када је дечак изговорио “да му ни најмење није жао убијених другова”.

– Уживао сам док сам слушао њихове крике. Мени је жао што нисам побио све људе са списка, али када сам изашао у двориште да променим шаржер, испао ми је ранац са Молотовљевим коктелима, а њих сам хтео да бацим како полиција не би могла да уђе у школу док не завршим започето. Онда сам се успаничио и схватио сам да је најбоље да позовем полицију. Спустио сам пиштољ и позвао – наводно је детаљно описао злочин.

Прочитајте још:  Нечувено: Ухапшен београдски адвокат Чедомир Кокановић у Новом Саду због "увреде на виберу"
Оно што је нарочито шокирало раднике ЦЗСР током разговора са малолетником, јесте и то што је он практично признао да је на неки начин уживао у злочину, да не само да га је свесно планирао, него га је и хтео.

– Дечак је признао да је често гледао криминалистичке филмове, серије, али и документарце о масовним убиствима, чак и оним у школама. Нарочито је био опседнут документарцем “Америчка трагедија”, у ком се приказује како мајке жртава пате, али и како мајка убице пати због онога што је њено дете починило. Тај документарац је гледао више пута и поистовећивао је мајку убице са својом мајком – наводи извор Курира:

Ужива у туђој боли

– Он је мајку убице из документарног филма поистовећивао са својом, јер је сматрао “да она нема саосећања према његовим проблемима”. Заправо, хтео је да пате мајке његових убијених другара, али и његова мама. Ту патњу, као и крике уплашене и рањене деце је видео као неку врсту компензације за своју душевну бол.

Прочитајте још:  Како да се деси народ када су медији ширили дефитизам и у прве редове стављали политичке екологе
Наш извор каже и да је дечак сматрао да има проблем са друштвом и околином, односно да он пати због тога што је изопштен и одбачен од друштва.

– Он није био жртва физичког насиља, а питање је да ли је био жртва неког другог облика вршњачког насиља. Он је имао лични осећај да деца из школе не желе да се друже с њим, а његова мама није то схватала и разумела – наводи извор и додаје да је дечак у сваку своју жртву испалио између пет и осам хитаца.

– Није насумично пуцао, пуцао је циљано да убије. У школи је током увиђаја нађено укупно 57 чаура и шест метака – наводи извор.

Не може у затвор

Куриров саговорник каже и да је дечак толико добро планирао овај масакр, да је чак водио рачуна и о својим годинама. Наиме, након хапшења, полиција је запленила дечаков телефон, као и компјутере.

– Он је данима на гуглу истраживао кривични законик, односно која је старосна граница за одлазак у затвор. Због тога је свесно изабрао баш овај тренутак за напад, јер је схватио да деца до 14 година не иду у затвор. Практично је пожурио да да свог 14. рођендана, који је у јулу, почини злочин како не би могао да буде кривично гоњен – објашњава нам извор и напомиње да је дечак смештен на једну психијатријску клинику.

Иначе, токсиколошке аналзе су показале да он у тренутку упада у школу није био ни пијан ни под дејством наркотика.

Крими-серије и хорор филмове

“Злочиначки умови” и “Прочишћење” му омиљени

Како Курир сазнаје, овај дечак је поред “пуцачких” видео-игрица и одласка у стрељану, наводно тренирао и аирсофт, који је војно-тактичка симулација. Како нам кажу извори, на тренинге га је доводио отац и заједно су симулирали пуцање из реплика пушака. Поред ових хобија, обожавао је да гледа и крими-серије и хорор филмове.

– Стално је гледао америчку серију “Злочиначки умови”, у којој тим агената вредно ради на откривању убице, који је “на брилијантан начин” испланирао, а затим и починио злочин – каже извор. Да је уживао у хорор филмовима, говори то што је на Фејсу окачио слику свог лика у љубичастој боји, са крстовима преко очију и зашивеним устима. Ова фотографија је направљена по мотивима хорор филма “Прочишћење”, кажу нам извори.

– Тематика је базирана на томе да у једном граду у Америци сви грађани изађу на улице и имају рок од 12 сати да убијају кога год желе, колико год људи желе и да не могу да одговарају за то дело – наводи саговорник.

Курир

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““ЖАО МИ ЈЕ ШТО НИСАМ УБИО СВЕ СА СПИСКА” Исказ дечака који је извршио масакр леди крв у жилама: Уживао сам да СЛУШАМ ЊИХОВЕ КРИКЕ

  1. Zajebite me sa filmovima i igricama. U cetvrtom razredu sam kasnio u skolu, kad su roditelji na poslu, da bi sagledao film do kraja, horor ili akcija, CS sam poceo da igram sa 13 godina, kada je i izasao, i dan danas ga igram, sve pucacine koje postoje sam odigrao, kao klinac nisam ispustao vazdusnu pusku, pucao iz lovackih, jel mi palo na pamet da nekog povredim? Dete je psihopata, roditelji su snobovi i takodje psihopate. Dodajte sistem koji se namece da deca imaju svoja prava, da se mentalne bolesti tretiraju kao sloboda izrazavanja i osecanja, vaspitanje i obrazovanje je izvrnuto naopacke, sta ocekujete?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *