МУП ИЗДАО ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА СВЕ KОЈИ ИМАЈУ ОРУЖЈЕ

1
оружје

(Фото: Пиксибај)

Министарство унутрашњих послова апелује на све власнике оружја да своје оружје држе савесно, закључано у сефовима, касама или ормарима, тако да буде недоступно неовлашћеним лицима а посебно деци.

– Такође апелујемо да власници оружја провере да ли оружје држе ненапуњено, односно одвојено од муниције, као и да кључеве или шифре од каса, сефова и ормара у којима држе оружје учине недоступним другим лицима, посебно деци – наводи се у саопштењу МУП-а.

Додаје се да ће у наредном периоду припадници Министарства унутрашњих послова предузети све мере како би се непосредном контролом на адреси пријављеног пребивалишта власника оружја утврдило да ли власници оружја држе оружје у складу са важећим прописима о оружју – раздвојено од муниције и закључано у адекватним ормарима, касама и сефовима.

Власницима оружја за које се контролом утврди да оружје чувају несавесно, тако да може доћи у посед неовлашћених лица и угрози безбедност људи, оружје ће се одузети и поднеће се захтев за покретање прекршајног поступка у складу са Законом о оружју и муницији.

Подсетимо, МУП је објавио да је укупно убијено осморо деце. У холу школе пронађена су тела убијених ђака А. Б, Б. А. и С. Н, и радника обезбеђења Драгана Влаховића. У учионици у приземљу, у којем је било одељење ВИИ/2, чији је ученик осумњичени Kоста, убијени су ђаци А. Д, K. М, М. А, А. Ч, и Е. K. чија је мајка Нина.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Блиц

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “МУП ИЗДАО ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА СВЕ KОЈИ ИМАЈУ ОРУЖЈЕ

  1. Разоружавање народа , што ни Турци нису радили. Пошто геноцид убрзава да се народ случајно не би бранио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *