“ЗНАО САМ ДА СЕ ОСЕЋА ОДБАЧЕНИМ, АЛИ НИШТА НИСАМ ПРИМЕТИО” Ево шта је отац дечака који је направио масакр на Врачару рекао на саслушању

1
отац

(Фото: Принтскрин Новости)

Отац дечака Косте К. (13) из Основне школе “Владислав Рибникар”, који је осумњичен да је јуче око 8 часова убио осам ученика, чувара и ранио седам особа, потврдио је да је имао дозволу за оружје које је његов син користио за крвави пир.

На саслушању је рекао да је у сефу држао пушке и пиштоље, да је све било под шифром и како му није познато како је његов син исту сазнао.

– Признао је да је сина са 12 година водио у стрељану и рекао коју. Отац је рекао да се његов син осећао одбачено, али да ништа није приметио. Син му је често говорио да се није уклапао у друштво – кажу.

Дечак је саслушан у присуству мајке, а како је рекао Никола Ускоковић из Вишег јавног тужилаштва у Београду, он је предат радницима Центра за социјални рад.

Информер

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““ЗНАО САМ ДА СЕ ОСЕЋА ОДБАЧЕНИМ, АЛИ НИШТА НИСАМ ПРИМЕТИО” Ево шта је отац дечака који је направио масакр на Врачару рекао на саслушању

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *