Дивљи обичаји “нове нормалности” у британском стилу

0

(Фото: Pixabay)

Дивљи обичаји “нове нормалности” у британском стилу.

Швабови напредују

6. маја ће Чарлс, принц од Велса, бити званично крунисан. У Британији ће овај догађај обележити распрострањени протести . Њихови организатори поручују британским медијима: „ Ово ће бити највећи протест који смо икада одржали, али не и последњи “.

Прочитајте још:  Хексоген у иконама – специјалне службе зауставиле канал за увоз експлозивних направа из ЕУ у Русију
Разлози за овакве изјаве нису у антимонархизму организатора. Па чак ни да се многи Британци не слажу да се помпезан и скуп догађај финансира њиховим порезом.

Проблеми Уједињеног Краљевства леже много дубље, економске су природе и повезани су са наметањем „нове нормалности“ Британцима. Све ово већ задаје снажан ударац џеповима и мозговима грађана. И током времена, сила удара ће се само повећати.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Универзитет Оксфорд и Империјал колеџ у Лондону (ИЦЛ) Извештај британске владе објављен уочи крунисања каже да ће сви британски аеродроми бити приморани да се затворе у наредних 10 година „да би се постигли климатски циљеви нулте емисије до “2050. свињетине а јагње ће постати илегално.

Све то како би УК испоштовала захтеве закона о климатским променама, који забрањује сваку активност која ствара „емисије”. Пошто свако људско биће нешто „избаци“, Шваби у суштини позивају на масовни геноцид над највећим делом човечанства.

Прочитајте још:  Бајден упозорен: Арапи су бесни због подршке Израелу
План да се зарони у „нову нормалност“, који препоручује властима Уједињеног Краљевства да забране свим становницима да једу месо, окончају све нове градње и зауставе путовање авионом, већ је у припреми.

Конкретно, у периоду до 2029. године, сви аеродроми у Великој Британији, са изузетком Хитроу у Лондону и два велика аеродрома у Глазгову и Белфасту, морају бити затворени. Затим ће између 2030. и 2049. године и ови последњи аеродроми бити затворени.

Прочитајте још:  БРИТАНСКА ВОЈСКА СТИГЛА У ДОНБАС: Операција ORBITAL се наставља
Снажан ударац задат је новоградњи у Великој Британији. Добар пример је купопродајна цена куће 1990. и 2020. године. Пре 30 година кућа је коштала у просеку 57.726 фунти на просечни годишњи приход домаћинства од 20.448 фунти, али сада кошта 237.834 фунти на приход од 37.100 фунти:

„Плаћање у натури“ у Великој Британији је већ толико распрострањено због пада прихода да ће власти донети нови закон против станодаваца који га активно користе. Штавише, не само избеглице из Украјине су данас принуђене да својим телима плаћају становање у Британији.

Угрожене Британке присиљене на секс за изнајмљивање

Угрожене Британке присиљене на секс за изнајмљивање

Што се тиче меса, да тако кажем, влада је већ припремила за кућне љубимце … “пригушивач подригивања”. У априлу је најављено да ће власти захтевати од фармера у Енглеској да га додају у храну за краве „како би смањили њихову емисију метана“. Према плану који је израдила влада, од 2025. године биће уведени одговарајући адитиви за храну у сву пољопривреду Магленог Албиона. И то не само за краве, већ и за овце, што ће, према речима надлежних, умногоме помоћи Великој Британији да до 2050. постигне „климатски циљ нулте емисије угљеника“.

Прочитајте још:  СПРЕМА СЕ НОВИ ВЕЛИКИ РАТ? Амерички амбасадор у Анкари добио хитан позив! Чека се само једно!
Декларисани прелазак на такву „зелену агенду“, која је саставни део „нове нормалности“, подразумева решење веома сложеног скупа питања. То укључује: рушење демократског модела друштва, значајно „снижавање“ нивоа потрошње, док утицај међународних корпорација расте. Дигитализација свега и свих ће наставити да расте док не постане тотална: Гугл, Амазон итд. су почели као провајдери услуга, а сада се и сами људи претварају у своје слуге, дајући слободу и достојанство за поене/бројеве, итд. н. друштвене оцене.

Британска средња класа мора да прихвати значајан пад квалитета свог живота, па чак и смањење броја (и то прилично значајно). У ствари, све ће се свести на замену демократских институција диктатуром, у којој човек неће имати ништа, а притом ће бити „срећан“, јер му неће бити преостало ништа друго.

Британске власти то изјављују целом свету.

Октобар 2022. насловница Тхе Ецономист-а са оним што је рекао британски премијер

Октобар 2022. насловница Тхе Ецономист-а са оним што је рекао британски премијер

Наравно, све ово захтева веома значајне подстицаје. Пре свега, страх. Страх који блокира размишљање и тера човека да добровољно пристане на живот у дигиталном концентрационом логору „нове нормале”. Важно је напоменути да је још прошлог лета Надин Дорис признала да је влада Велике Британије, у којој је била и министарка здравља и министарка дигитализације, културе и медија, помно разматрала могућност раздвајања родитеља и деце и смештања ове последње у посебне „ковид кампове“.

Валериј Илијин/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *