ЗАУСТАВИТЕ индоктринацију у учионицама

0
индоктринацију

индоктринацију

ЗАУСТАВИТЕ индоктринацију у учионицама.

Зашто се јавна средства користе за промовисање и спровођење политичке или идеолошке агенде?

Прочитајте још:  Зеленски је наложио Кабинету министара да размотри забрану редовног школовања за ратни период
Шта раде са нашом децом, питам се ужаснуто, и шта се крије иза свега тога?

Сви родитељи су веома забринути за образовање своје деце. Из тог разлога, као родитељи, свесни смо чињенице да су све беспомоћнији и изложени нападима и идеолошким бесима неких.

Прочитајте још:  Фотографије ужаса: Школа на Тајланду почела да ради: Деца у стакленим боксовима, спавају у кутијама...
ЛГТБ лобији и странке, организације и удружења која их подржавају и промовишу пропагирање родне идеологије већ годинама воде крсташки рат да своје идеје усађују деци. Ако наша деца буду нападнута и бачена овим идејама из дана у дан, годину за годином, сва ће на крају размишљати како хоће.

Прочитајте још:  Српски навијачи у Мелбурну са руским заставама и словом З, привело их обезбеђење!
Они су будућност. Али будућност је све неизвеснија.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Још једном смо сведоци како су наша деца, ученици јавне школе у ​​Мостолесу, била изложена овом идеолошком чекићу.

Наша деца похађају јавну школу у којој је (логично) потребна дозвола да би их скинули са екскурзије, из које не могу изаћи без пратње итд., али у коју свако може да уђе (без очеве дозволе или знања!) како би их уверио да их у то убеди. људи су тлачитељи чији се јарам мора ослободити или који морају почети да се формирају што је пре могуће да би почели да буду они сами.

Прочитајте још:  Аустријски посланик уживо тестирао колу на ковид да би показао да су брзи тестови непоуздани
Ове године је мој син (који је на другој години ЕСО-а) био изложен овим говорима, пуним насиља и пуним зезања и парола деструктивних за особу.

Већ је представљање жене било декларација намере: „Зовем се… и ја сам лезбејка“. Да ли је моје дете (или било ко други) стало до сексуалне оријентације ове даме?

Прочитајте још:  НУКЛЕАРНЕ СИЛЕ ШАЉУ ВОЈНИКЕ ДА СЕ КОЉУ ЕКСЕРИМА: Испливала језива истина о рату Кине и Индије на Хималајима
Прошле године, још једно моје дете је морало да се подвргне говору. Зато сам разговарао са директором да тражим објашњења: јер породице нису информисане о теми „туторијала“, ко долази на разговор и о чему ће разговарати, ко одлучује и о темама и о говорницима, можемо ли ми родитељи да предложимо теме, предложите говорнике или одлучите да наша деца не добију ниједан од ових “туторијала”, а деца могу да одлучују о било чему?

После много дискусија и много махања, успео сам да добијем јасну представу: предмете (посебно ову врсту предмета) и ко их предаје диктира и намеће градско веће! Нема алтернативе. И нема излаза.

Момци су већ свесни немогућности борбе. Они знају да не могу да избегну присуство. Кажу, покушајте да мислите на друге ствари док та особа говори.

Свесни су да не могу да одговоре или да се изразе ако не желе да их школа идентификује и санкционише. И неко је рекао да смо ми у демократији?

Прочитајте још:  Руски аналитичар: После ДНР, на реду је Одеса!
Волео бих да мислим да је решење у промени школа моје деце. Али то није тако лако. Нажалост, школе у ​​које овај идеолошки ваљак не може да уђе су приватне и самим тим скупе. Волели бисмо да можемо да их мењамо, да, да удахну мало чистог ваздуха и слободе; али не можемо.

Питање које сви треба да поставимо је: зашто се јавна средства користе за промовисање и спровођење политичке или идеолошке агенде? Није ли ово еклатантно кршење права родитеља да своју децу образују у складу са сопственим принципима, уверењима и вредностима, или бар да својој деци гарантују непристрасно и објективно образовање?

Васељенска/Ифам.њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *