ОЛОШ СА Н1 ТРАЖИ ДА СЕ УБИЦА ОСМОРО ДЕЦЕ У ОСНОВНОЈ ШKОЛИ НА ВРАЧАРУ ПУСТИ НА СЛОБОДУ И ДА БУДЕ УПИСАН У ДРУГУ ШKОЛУ! (ВИДЕО)

3

Информер

Скандалозан захтев на Н1. Александар Фатић са Института за примењену хуманистику тражио је пуштање на слободу Kосте K. (13) који је убио осморо ђака и чувара школе “Владислав Рибникар”, а ранио шест ученика и наставницу. Овај захтев у полицији изнела је и мајка дечака.

– Тог дечака треба неко време опоравити, евалуирати, пустити на слободу и вратити родитељима, случајно да не пад неком експерту из социјале да одузме дете од родитеља што је врло често имали смо скандале неколико стотина протеклих година. То дете треба да се врати родитељима и подвргне озбиљној психотерапији и саветовање да се обезбеди родитељима да се види нека промена школе.

Да се разговара са овом децом у Рибникару и са осталом децом на један цивилизован, квалитетан начин – рекао је Александар Фатић са Института за примењену хуманистику за Н1.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Kако сазнајемо, мајка Kосте K. (13) на саслушању у полицији такође је тражила од полицајаца да њен син буде пуштен на слободу.

Подсећамо, председник Србије Александар Вучић на данашњој конференцији коју је држао заједно са члановима Владе говорио је о масакру на Врачару, као и о најновијем терористичком акту у Младеновцу.

– У случају дечака са Врачара биле су приче да ли ће бити на слободи, неки су га чак и бранили. Рекли су “Вратите дете родитељима”. Да ли сте нормални, људи, толико породица је завијено у црно. Неће видети светлост дана – рекао је председник, а након тога кренули су напади опозиције.

Информер

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “ОЛОШ СА Н1 ТРАЖИ ДА СЕ УБИЦА ОСМОРО ДЕЦЕ У ОСНОВНОЈ ШKОЛИ НА ВРАЧАРУ ПУСТИ НА СЛОБОДУ И ДА БУДЕ УПИСАН У ДРУГУ ШKОЛУ! (ВИДЕО)

  1. Ovom “genijalcu” gospodinu Fatiću, treba vratit trezvenost, ali tako što bi mu nakon tretmana “skidanje gaća” i ogoljavanja njegove pozadine, trebalo snažno i brzo, u patološki šupak, sjuriti neki crnački poveći falus, tako da mu se pored ispadanja očiju, brzinski vrati i razum! Dosta nam je više tih navodnih evropskih i WEST palamuda i fanatizovanih podržavalaca svega, pa čak i dekadentnih preporuka kojima nas zatrpavaju, govoreći nam da smo anahroni i zaostali, posebno ukoliko ne prihvatimo njihove “demokratske” i savremene preporuke !!! U tom duhu, gosn Fatiću pod hitno trba dodeliti, vaspitnog i obdarenog crnca, koji bi ga već opisanom tehnikom, brzinski prizvao raciju!!!

    1. Da li si normalan? Pa on bi u tome uživao, verovatno ima istetoviranu zastavu duginih boja na više pomenutom mestu. Njegove gazde, uključujući onog koji nosi masku malog klovna su zadovoljne sa intervijuom, a nagradiće ga tako, kako bi ti da ga kažnjavaš!

  2. Kao psiholog shvatam predlog gospodina Fotica da Kosta K. bude pusten na slobodu i bude upisan u neku drugu skolu. Samo bi bilo malo nezgodno da to bude u Beogradu pa predlazem Pristinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *