Руски аналитичар Ирина Дедјухова о масакру у Србији: Ово је повезано са деловањем руског секташа и преваранта Грабовоја

0

Руски аналитичар Ирина Дедјухова о масакру у Србији: Ово је повезано са деловањем руског секташа и преваранта Григорија Грабовоја.

Вечерњи телеграм

У Србији су предложили да се кривична одговорност малолетника смањи са 14 на 12 година након пуцњаве у школи у Београду.

Прочитајте још:  Школе:Све мање заинтересованих за посао наставника у Србији
Председник Србије Александар Вучић, после пуцњаве у школи у Београду, коју је уприличио ученик седмог разреда, предложио је снижавање цензуса за кривичну одговорност са 14 на 12 година. Појашњено је да сада тинејџер који је упуцао 9 људи може избећи кривичну одговорност.

Александар Вучић је предложио и проверу свих стрелишта и стрељана, увођење шестомесечних тестова на дрогу у школама, повећање казни за промовисање насиља на интернету, блокирање приступа сајтовима са опасним садржајем и мрачном вебу.
Према истрази, пуцњаву је планирао школарац месец дана: направио је списак „приоритетних жртава“, а такође је нацртао план злочина.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дечак је убио осморо деце и члана школског обезбеђења. Према речима Александра Вучића, дечак је био одличан ђак, али се „није баш зближио са вршњацима из разреда“.

Вечерњи телеграм је раније писао да је ученик седмог разреда пуцао на школу у Београду.

Руски писац и публициста Ирина Дедјакова прокоментарисала је за Лајвжурнал овај незапамћени масакр у Србији.

И прво треба схватити зашто је Григориј Грабовој тајно превезен из затвора диртектно у Србију?Да ли је уопште био у затвору? Оно што знамо да је  до терористичког напада у Беслану једва да је био жив.

Основао је и фирму у Србији, почео да тргује некаквим гаџетима, попунио буквално све својим кодовима за дешифровање. И створио међу тинејџерима Србије огромну мрежу криптовалута на Тик-Току.

Понашање свих ових тинејџера повезано је не само са синтетиком, већ и са свим врстама “игара”, попут “Плавог кита”. Где глупо деца играју унутрашње органе.

„Браћа“ треба да сазнају ко седи са њима и преко деце емитује „бројеве Грабовоја“.

А овај колумбајн је повезан не толико са чињеницом да деци од 12 година треба судити и кривити их за све, него са чињеницом да  се ипак не треба претварати Ово је више повезано са сложеношћу трансакција криптовалута. Као и ударање на инфоцигане у Русији.

Подсетимо, Григориј Грабовој био је руски лажни исцелитељ, творац више верских секти и преварант који је због преваре робијао у Русији. Након изласка из затвора 2010. године сели се у Србију гдепромовише нову преварантску шему „Хаковање кодова универзума“, која је стекла посебну популарност у светлу епидемије корона вируса , посебно преко друштвених мрежа. ТикТокИдите на одељак „Хаковање кодова универзума“.

Прочитајте још:  Зашто су осигуравајуће куће откупиле две трећине српских обвезница
Надалеко је постао познат по томе што је, према различитим изворима, обећао рођацима погинулих у току терористичког акта у Беслану да ће васкрснути мртве за новац [6] [7] . Неки од рођака жртава оптужили су Грабовоја за испирање мозга .

Васељенска

Бонус видео

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *